Publicat : mie, iul. 1st, 2015

Salt doctrinar spectaculos: Lucian Iliescu s-a inscris in UNPR!

iliescuSenatorul liberal Lucian Iliescu, fost primar de Giurgiu timp de 16 ani, un „campion” al liberalismului, cel putin la nivel declarativ, s-a inscris astazi in UNPR. Cel putin asa sustin reporterii de la stiripesurse.ro.

Este pentru a doua oara cand Lucian Iliescu face astfel de „salturi”, fara plasa de protectie. Dar, cel mai probabil… pentru protectie. Prima data a fost in anul 2001, cand in urma unui scandal de proportii, cu mascati „la poarta”, intr-un caz de trafic de masini de lux in care s-a vehiculat si numele unuia dintre fiii sai – Lucian Iliescu a facut unul dintre cele mai spectaculoase salturi politico-ideologice: de la PSM-ul condus de Ilie Verdet, la PNL-ul lui Valeriu Stoica. Si asa s-a stins orice urma de indoiala cu privire la scandalul pomenit. Fara niciun pic de jena, Lucian Iliescu „a propovaduit” liberalismul atat din interiorul Primariei, cat si de la „tribuna partidului”. Ales rapid presedinte al PNL Giurgiu, Lucian Iliescu a taiat si a spanzurat „in orasul lui” dupa bunu-i plac. La fel a facut si in partidul care l-a adoptat si… acoperit.

Acum, dupa atatia ani de „liberalism salbatic”, Lucian Iliescu a fost chemat la DNA. Din pozitia de senator, dar pentru fapte savarsite in perioada cand era doar primar si sef de partid. Ca prin minune, face din nou un salt spectaculos: de la PNL la UNPR. Probabil, in speranta ca generalul Oprea va avea la el o patura cazona, cu care sa-l „acopere” din nou pe Iliescu.

Sau, poate ca socoata generalului este aceea de a avea un candidat fara sanse la Primaria municipiului.

Intrebarea este ce se va face deputatul Ioan Viorel Teodorescu, despre care Lucian Iliescu nu a avut deloc cuvinte de lauda in ultimii doi ani…

Despre autor

-