Publicat : mar, iul. 25th, 2017

Sate ingropate in gunoi

g8Problema gunoiului menajer, a colectarii acestuia sau a depozitarii – cel putin in mediul rural – este intr-adevar… o problema. Problema care este pe masa Consiliului Judetean de cateva luni. Spre rezolvare.
Intre timp, oamenii care au casele aproape de locul de depozitare nu mai pot suporta mirosul emanat de containere. In plus, containerele sunt pline, iar gunoiul menajer a inceput sa castige teren de jur imprejurul acestora, ajungand pana pe asfalt.g3Nici soferii care trec pe langa astfel de locuri nu sunt feriti de emanatiile pestilentiale. La 35/40 de grade Celsius si fara pic de adiere de vant miroase la zeci de metri in jurul acestor adevarate focare biologice.
Autoritatile? Dau din umeri sau se fac ca nu vad ce se intampla in localitatile pe care le pastoresc, alesi fiind de cei obligati sa suporte tortura zilnica.g4Astazi dam exemplu satele din comuna Fratesti: Remus, Cetatea, Balanoaia, Fratesti. Toate fotografiile care insotesc materialul sunt realizate (cu respiratia taiata) in dupa amiaza de luni, 24 iulie 2017.
Poate se sesizeaza cineva si se iau masuri pana nu va fi prea tarziu…g2g1g5g6g4

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Radu spune:

    Nu este posibil sa ne ingropam in gunoi si sa suportam mirosul insuportabil. Astea sunt normele UE in variant romaneasca. Unde sunt platformele betonate? care sunt normele de gestionare a deseurilor? Trebuie sa se revina la colectarea din poarta in poarta. NU ESTE POSIBIL SA MAI TOLERAM ASA CEVA>

  2. Emil Talianu spune:

    Semnalul vine în sprijinul dorinţei locuitorilor din satul Remuş de a se renunţa la colectarea deşeurilor menajere în containere mari,amplasate haotic,şi revenirea la colectarea în recipiente individuale, de ce nu, date de operatorul de salubritate-contează şi uniformitatea, pentru fiecare gospodărie. Mulţumim Opiniei pentru sesizarea făcută !