Publicat : mie, apr. 5th, 2017

Scenariu “BT” pentru ALDE Giurgiu

radio santDupa modelul consacrat de PNL Giurgiu, se pare ca si la ALDE a inceput o… urzeala a tronului. Pe ce ne bazam? Pe putinele zvonuri aparute pe surse, dar mai ales… pe semne.
Iar semnele sunt mai mult decat evidente…
In primul rand, Toma Petcu, actualul presedinte al ALDE Giurgiu a primit o functie care-l tine departe de organizatia judeteana – ministru al energiei… In aceeasi perioada, Alexadru Vladu si-a gasit – pur intamplator (?!) – o tribuna de la inaltimea careia sa poata epata: sedintele Consiliului Local. Care sunt transmise live, dar si de putinele platforme TV ramase “in viata”.
Stradania domnului Vladu de a se face remarcat este atat de evidenta, incat starneste uneori momente de-a dreptul comice. Momente care sunt compensate de dorinta napoleoniana a personajului de a fi cu orice pret in lumina reflectoarelor, dar nu oriunde, ci fix in varful gramezii.
O campanie electorala pentru 2020 (pentru functia de primar) este exclusa, deoarece ar fi premature si pana in 2020 si-ar pierde suflul… Astfel ca ramane varianta II, un plan, o incercare de preluare a conducerii partidului (ALDE), eventual a organizatiei judetene… Varianta la care concura si faptul ca actualul lider se confrunta cu o situatie personala delicata.
Alte… semne: In weekendul trecut, la casa de vacanta de la Fundata a domnului Vladu, auzim ca au fost invitati cativa “prieteni” din partid, iar o pasarica ne-a ciripit ca s-a pus de-o alianta electorala de sustinere interna. (Pasarica isi petrecea si ea in avanpremiera ziua internationala a pasaricilor in aceeasi localitate)…VBInclinam sa credem… ciripitura, dar numai cu conditia sa o punem in contextul general al celor prezentate mai sus. Mai mult de atat, pe contul sau de “feisbuc”, Alexandru Vladu a postat o fotografie din zona, in care este impreuna cu copresedintele ALDE Giurgiu (via PC) – Alexandru Basangiac. Ca o coincidenta bizara, in acelasi weekend, purtatorul de cuvant al partidului – Ionel Muscalu a postat o serie intreaga de poze din arealul Bran – Fundata…
Asadar, putem presupune ca avem un plan general al… planului. Ramane doar ca, in perioada urmatoare, din calitatea de simpli spectatori sau cronicari sa urmarim derularea evenimentelor. Noi zicem ca scenariul este ok, i-am dat BT (bun de tipar).
DJ Zvoneuru’ & DJ Raspandacu’

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. bre eu spune:

    Bre, oakesilor….nu il cheama Alexandru Basangiac, ci…Constantin! Ce facurati, ati pus-o de un botez, sau luati de valul scriiturii v-ati pierdut informatiile?? Mai cititi si voi inainte sa dati drumul pe site la stire, ca va faceti de…ceva cu motz!

  2. TANTA spune:

    Diaconescule de data aceasta păsărica ta este bolnavă. Dacă te interesai si nu ascultai păsărica nebună, aflai ca la Brașov a fost Liga aleșilor locali ALDE, iar Fundata a fost in drumul lor. In rest scenariu prost! Schimbă păsărica!

  3. BUTE LIA spune:

    Stoluri,stoluri de pasarici se perind pe la mansarda ta,Ioane ! Exista pericolul de a se produce alunecari de teren in zona.Care, nu-i asa , pot sa puna in primejdie (a se citi ) la indoiala chiar -si- santul de laturi girat de Open tv !