Publicat : vin, dec. 4th, 2015

Scenariu de vodevil la PNL Giurgiu – Vasile Mustatea propus (si… votat) pentru excluderea din partid

sediu-pnl-giurgiuPropunerea de excludere a lui Vasile Mustatea din PNL a avut parte de un scenariu si de o regie care ar fi trebuit sa se finalizeze cu aplauze la scena deschisa si cu focuri de artificii. Pacat ca actorii au fost de mana a doua si si-au jucat rolurile dupa scoala de actorie (politica) facuta la Stefan Gheorghiu.

Pentru ca nu i-a iesit manevra cu presedintia ADI-urilor, caz in care nu mai avea niciun alisveris cu Consiliul Judetean, Dumitru Beianu si Gheorghe Stefan au pus la cale planul B: excluderea lui Mustatea din PNL. Rolul principal de „acarpaun” si de „oalesparte” i-a revenit maestrului Dragos Ujeniuc. Secondat de backing vocal-ul Georgeta Mihut, maestrul a propus si a pledat excluderea presedintelui CJ din partid.

Rolulile secundare au fost jucate neconvingator de cei doi capi ai noului si marelui PNL – Dumitru Beianu si Gheorghe Stefan – care in prima faza s-au aratat surprinsi, apoi s-au lasat convinsi de duetul solist/backing vocal (Ujeniuc/Mihut) si au propus in plenul sedintei de astazi (vineri, 4 decembrie 2015) excluderea.

Sigur ca nu este un fapt implinit, cei doi capi de filiala vor trebui sa faca oarece poteci pe la Capitala, sa ii explice Alinei Gorghiu cum stau lucrurile cu “decalogul lui Vasile”, sa mai infloreasca si sa mai puna grasime pe texte… Pentru ca Vasile Mustatea este vicepresedinte PNL la nivel national. Iar la Giurgiu a fost doar o propunere care va trebui inaintata catre forurile centrale. Care la randul lor se vor reuni si la prima sedinta a delegatiei permanente sau a BPN va fi pusa in discutie si aceasta propunere venita de la Giurgiu.
Cert este ca cei doi capi ai liberalilor vor  trebui sa se astepte la repercursiuni din partea lui Vasile Mustatea. De ce? Pentru ca Vasile poate. Trebuie doar sa si vrea…

Ce urmeaza? Simplu, dupa sedinta de astazi, Dumitru Beianu si Gheorghe Stefan au aratat ca cine nu e cu ei e impotriva lor si ca in PNL au inceput epurarile de sarbatori. Ca in PNL nu poti sa faci si sa spui decat ce vor cei doi co-presedinti. Disciplina de partid. Pe acest fond s-a inregistrat si prima demisie din partid – a lui Ion Mateescu.

Mai mult ca sigur, urmatorii pe lista si cu voia domnilor Beianu si Stefan vor fi Norut Stanisteanu (pentru ca a avut curajul sa se impotriveasca lui Floricel) si Marian Maroiu (pentru ca are tupeu si e ecologist – le spune verde-n fata).

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. kiki spune:

  Mai sunt si altii pe faras!atata timp cat detii /ai detinut functii de reprezentativitate publica si deci,te-ai aflat la conducerea judetului,dar ai dat dovada de impotenta….politica ,cum poti avea tupeul de a mai candida ptr.o functie publica?cum poate cineva sa creada ca astfel de indivizi vor confirma politic alfel decat au facut-o!impotenta e o stare ireversibila!vrem politicieni activi si implicati in sens pozitiv!vrem progres si bunastareptr.noi!

 2. Ignifug spune:

  Vai de Pnl ul asta din Giurgiu, dupa ce ca PDL-ul a acaparat tot, isi m-ai dau si oamenii afara…sunt de ras, isi bat joc de oameni, o sa culeaga ceea ce seamana. Ura, dusmanie,zazanie, invrajbire intre membrii lor. Pe Beianu nu-l va alege nimeni, este un om FALS, duplicitar, noroc cu Floricel ca altfel erau pe faras cu totul!

 3. Incep cu finalul :
  1. Mateescu a optat sa-si dea demisia dar nu din partid ci din Comitetul Judetean .El este subordonatul lui Mustatea ( fiind directorul Directiei de drumuri din cadrul Consiliului Judetean ).S-a gandit la razbunarea lui Mustatea .Nimeni nu l-a condamnat .Este incontinuare membru marcant al PNL.
  2. Votul a fost total secret .Toti votantii stateau intr-o camera , urna in alta camera si completarea votului o facea fiecare singur in camera a 3-a.
  3. Votul nu a fost pentru excludere . Practic membrii au luat act de decizia lui Mustatea de a se retrage si a nu mai ajuta PNL-ul si PSD-ul.
  4. Nu ne e frica de repercursiuni din partea lui Mustatea.Mai mult rau decat a facut pana acum PNL-ului nu are ce sa faca.