Scoala nr.1 „Sf. Gheorghe” premiata de Kaufland Romania

OK”Olimpiadele Kaufland” este un program de responsabilitate socială sponsorizat de către Kaufland România și implementat în parteneriat cu Școala de Valori și Ministerul Educației și Cercetării, program la care au participat 1.190 de instituții de învățământ public din România – grădinițe, școli primare, gimnaziale si licee.  Elevii de la scoala nr 1 Sfantul Gheorghe din Giurgiu au participat la programul “Olimpiadele K” reusind sa se claseze pe locul 3 si sa castige o finantare de 20.000 Euro.
La festivitatea de premeie care a avut loc vineri, 20 mai, la scoala nr. 1, a participat si Primarul Nicolae Barbu , care a felicitat munca elevilor si a profesorilor coordonatori si a multumit companiei Kaufland pentru implicarea in proiectele educationale.sc 1 ok
“Felicit profesorii si elevii Școlii Gimnaziale ”Sfântul Gheorghe” din Giurgiu, care fost premiată cu suma de 20.000 euro in cadrul Programului Național Olimpiadele Kaufland, organizat și sponsorizat de această companie, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice și Asociația ”Școala de Valori” București. De asemenea, aduc multumiri si companiei Kaufland Romania, pentru tot ceea ce face pentru comunitatea giurgiuveana”, a declarat edilul sef.
Inspectorul General Scolar Gigi Oprisan a fost present alaturi de castigatori si a declarat la randul sau ca a fost si el elev al Scolii Nr.1, iar prezenta la aceasta festivitate nu poate decat sa il bucure.
Acest proiect reprezinta o implicare benefica a companiei Kaufland Romania in sistemul educational, directorul Kaufland Giurgiu precizand ca unul dintre dezideratele companiei este acela de a se implica si a dezvolta proiecte educationale din Romania.

Un comentariu

Comentariile sunt inchise