Publicat : lun, feb. 6th, 2017

Se ia in calcul mutarea elevilor de la Liceul de Chimie

Liceul de chimieIn contextual finalizarii planului de scolarizare pentru anul scolar 2017/2018, primarul Nicolae Barbu a declarat intr-o recenta conferinta de presa ca exista probleme cu cateva unitati scolare care nu isi pot asigura numarul minim de elevi. Edilul sef a precizat ca in aceasta situatie se afla Liceul tehnologic Miron Nicolescu (cunoscut ca “Liceul de Chimie”) si Scoala Generela nr. 3, pentru care, atat Inspectoratul Scolar Judetean cat si municipalitatea cauta solutii…
N. Barbu“Cel mai probabil, unele din ele vor tamane in aceleasi spatii, nu le vom muta… Numai ca organizatoric-administrativ vor fi sub alta forma.
Singura unitate la care elevii vor fi mutati este Liceul de Chimie. Ei vor fi mutati la Liceul de Marina, unde vor intra pe o intrare separate de elevii liceului gazda, iar noi vom analiza ce destinatie sa dam actualelor cladiri de la Chimie”, a declarat primarul Nicolae Barbu.
Edilul sef a mai precizat faptul ca sumele “economisite” de municipalitate dupa aceasta mutare se vor indrepta tot catre sistemul de invatamant.
“Ganditi-va cat aloca Primaria pentru caldura, energie electrica, paza… Ei bine, dupa comas are, banii aceia raman tot pentru scolile din municipiu. Nu facem o economie, ci vor ramane bani suplimentari pentru dezvoltarea scolilor existente”, a declarat edilul sef.

Despre autor

-