Publicat : lun, iun. 13th, 2016

Se profileaza o PeDeLizare a PeNeLeului

my opinionCeea ce scriam cu mult timp in urma se intampla in aceste zile la PNL Giurgiu. Organizatia se… pedelizeaza. Scorul mic obtinut la alegerile locale, coroborat cu scorurile jalnice obtinute la alegerile din ultimii patru ani impune o restructurare “din temelii” si mai ales din interior a organizatiei liberalilor de la Giurgiu.
Beianu Dumitru a spus ca isi da demisia. O demisie de onoare.
Onorant ar fi fost sa nu distruga organizatia.
Onorant ar fi fost sa nu se asocieze cu Lucian Iliescu, dupa ce s-au certat ca la usa cortului in 2012.
Onorant ar fi fost sa nu se asocieze cu Marin Anton, dupa declaratiile pe care le-au lansat la sfarsitul anului 2011 si inceputul anului 2012.
Onorant ar fi fost sa nu se debaraseze de liberalii care, cu coloana vertebrala, au spus ceea ce gandesc.
Onorant ar fi fost sa fie un sef al tuturor liberalilor, nu numai al celor care stateau umili in fata lui.
Surse din media PNL spun ca Beianu ar fi declarat ca isi da demisia din functia de copresedinte al PNL Giurgiu si ca cel mai probabil va fi urmat si de alti lideri “de marca” – cel mai probabil avocatii Dragos Ujeniuc si Georgeta Mihut… Sau Gheorghe Stefan si Marin Anton.
De Lucian Iliescu – adus in PNL pe un cal alb, niciun cuvant… Cel mai probabil Lucian Iliescu va prelua, impreuna cu Gheorghe Stefan, fraiele organizatiei. Sa nu uitam ca la ultimele conferinte de presa, Lucian Iliescu l-a laudat cu sarg pe copresedintele Gheorghe Stefan.
Surse din PNL Giurgiu ne-au informat ca se trag sfori pentru ca organizatia sa fie preluata de tandemul Iliescu-Stefan. Aceleasi surse ne-au precizat ca Lucian Iliescu ar fi fost convins de Vasile Blaga sa fie lider doar de fatada, iar organizatia sa fie preluata practic de Gheorghe Stefan. Asadar o pedelizare a peneleului.
N.R. Recent, Lucian Iliescu s-a batut cu caramida in piept ca va face curatenie in PNL, si ca va porni o prigoana impotriva “tradatorilor” – Marian Maroiu&co. In ce-l priveste pe Dumitru Beianu, acesta si-a aratat limitele de lider in ultimii ani, in care a reusit “performanta” de a face praf organizatia PNL Giurgiu si de a dezamagi nu numai electoratul, dar si propria echipa.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. ioana popescu spune:

    Despre ce pedelizare a pnl-ului vorbim.Din consilierii validati la consiliul local-cei 7 pitici-nici unul nu este pnl-ist.Iliescu ar trebui sa porneasca prigoana impotriva dosarelor de la DNA.Sa nu mizeze pe faptul ca va fi absolvit datorita senilitatii-in iulie face 70 de ANI-de faptul ca a trecut zona centrala a orasului-si nu numai-pe persoana fizica care este familia Iliescu !!!