Publicat : sâm, mart. 7th, 2015

Semn(alul) lui Marin Anton

marin antonFotografia care insoteste articolul nu surprinde un semn ocult sau „mafiot”, ci este o intelegere cu fotograful si o ironie la valurile de „cerneala” curse pentru a explica… un gest firesc pana la urma.

O alta interpretare a gestului lui Marin Anton ar fi ca este un semnal pe care Marin Anton il face catre candidatul sau surpriza la Primaria Giurgiu, care are in sondaj un procent de incredere de 38%. Gestul ar insemna: „Este in regula, am aruncat soparla, asteptam reactii”.

Ultima declaratie despre aceasta misterioasa candidatura a fost in aceasta saptamana, cand Marin Anton a declarat: „municipiul Giurgiu va fi marea surpriza pe care o vom produce. Documentele sunt semnate pentru Primaria Giurgiu. Vom castiga cu un procent zdrobitor…”

Interpretat in aceasta ultima cheie, gestul lui Anton s-ar inscrie in jocurile politice din perioada de precampanie, cand toate fortele politice isi „testeaza” strategiile si in acelasi timp urmaresc reactiile adversarilor, pentru ca in final, dupa o analiza amanuntita sa isi finalizeze strategiile de campanie.

Intr-o recenta conferinta de presa, intr-un exces de sinceritate, deputatul Marin Anton si-a facut si o… autocaracterizare… Cu un iz de amaraciune, deputatul a recunoscut:

„Cred ca sunt cel mai perdant politician din Giurgiu: am pierdut bani, am pierdut prietenii, am pierdut oameni de onoare, am pierdut incredere… Un singur lucru nu am pierdut – nu mi-am pierdut obrazul si nu-l voi pierde niciodata, indiferent de situatie”.

 

Despre autor

-