Publicat : mar, mart. 21st, 2017

Sesiune de informare in Giurgiu pentru programul Star-up Nation Romania

Start-upVineri, 24 martie, la Ateneul Nicolae Balanescu, la ora 10:00 va avea loc o sesiune de informare care vizeaza Programul StartUp Nation Romania, program ce va demara incepand cu luna mai 2017.
Invitatia pentru acest eveniment de la Giurgiu a fost lansata de administratorul Incubatorului de Afaceri Giurgiu, Ionel Burea, iar informarea va fi sustinuta de secretarul de stat pentru IMM-uri – Harry Ilan Laufer si secretarul de stat din cadrul Secretariatului General al Guvernului – Adrian Mladinoiu. Parteneri ai acestui eveniment sunt Consiliul Judetean si Primaria Municipiului Giurgiu.
Start-up Nation Romania este un program ambitios al Guvernului Romaniei, de finantare nerambursabila a firmelor infiintate dupa data de 30 ianuarie 2017, in baza unui plan de afaceri viabil.
Inscrierea online a firmelor pentru punctaj se va face incepand cu data de 2 mai, pana in data de 30 mai, dupa care se va face evaluarea si punctajul. Sumele nerambursabile care se pot accesa se situeaza pe doua paliere: 200.000 lei (doua miliarde de lei vechi) – cu conditia ca firma sa aiba doi angajati timp de trei ani si 100.000 lei (un milliard de lei vechi) cu conditia pastrarii timp de trei ani a unui angajat. In dezbatere se afla si posibilitatea ca prin acelasi program, din suma maxima accesata pentru achizitii sa se plateasca pe o perioada de sase luni salariile angajatilor si chiria pentru spatial in care functioneaza firma respective.
Asadar, cei interesati sa isi dezvolte o afacere cu sume consistente nerambursabile pot participa la aceasta sesiune de informare, vineri, 24 martie la ora 10:00 la Ateneul Nicolae Balanescu.

Despre autor

-