Publicat : mie, dec. 16th, 2015

Sezonul colindatorilor – cete de liberali pleaca in bejenie din organizatia municipala PNL Giurgiu

DinuTratati cu indiferenta si nebagati in seama de liderii actuali ai PNL Giurgiu, membrii mai noi sau mai vechi ai partidului au luat calea pribegiei si au batut la usa altor partide. O astfel de “ceata”, formata din opt persoane, majoritatea fosti pedelisti, unii cu functii in fostul PDL, au parasit organizatia municipala PNL si s-au indreptat catre formatiunea Miscarea Populara.
“Cei opt fosti membrii PNL au intrat deja in Miscarea Populara cu adeziuni in regula. Am fost impreuna cu ei la sediul central din Bucuresti, au negociat si in perioada urmatoare vor iesi in conferinta de presa sa spuna ce i-a determinat sa paraseasca organizatia municipala a PNL Giurgiu. Din ceea ce mi-au spus, am inteles ca s-au simtit exclusi, ca de cateva luni, atmosfera in organizatie a devenit insuportabila si irespirabila, ca desi sunt membrii cu vechime si cu activitate intensa, au fost tratati cu indiferenta, deseori fiind jigniti si redusi la tacere daca aveau un punct de vedere. Vreau sa va spun ca acesta este doar primul val de membrii PNL care pleaca din organizatia municipala. Dupa Sarbatorile de iarna vor mai pleca si alte grupuri, care se vor indrepta spre alte organizatii de partid”, a declarat Ionel Dinu pentru Opinia Giurgiu.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Escu spune:

    Om dat naibi Badalau…Din declaratia lui Ionel D. constat ca exista pe undeva un pic de adevar….Badalau la o intalnire cu primari Psd a declarat ca va distruge Pnl-ul din interior..Acuma trageti si voi concluziile dupa plecarea acestor oameni de langa Florian Nicolae…Oare isi doreste chiar atat de mult sa castige primaria sau sa isi salveze afacerea (NOVA FORCE)???

  2. SaKURa spune:

    sa-i multumeasca trioului beianu,floricel,stefan pentru decaderea si mutilarea pnl Giurgiu.vor ramane in partid toti pupincuristii lor.2 psdisti si un pdlist vor fi groparii acestui partid cu traditie…rusine nemancatilor