Publicat : joi, iul. 2nd, 2015

… Sfinteasca-se sediul PNL Giurgiu…

sediul-PNLMotto: … Vie copresedinte la partid, precum si in celelalte judete din tara… Faca-se voia lui Gheorghe Stefan… In numele Alinei Gorghiu, al lui Blaga si al celui care va fi numit – Amin!

Nici nu a apucat bine sa scrie un site local ca Motreanu va fi numit copresedinte la Giurgiu, ca liberalul este „unul dintre greii partidului, care a preferat insa sa nu iasa prea mult in evidenta”, un liberal care „face parte din echipa restransa a lui Teodor Atanasiu si este un om de incredere al Alinei Gorghiu” si, mai mult decat atat, „la Giurgiu, Dan Motreanu are o relatie de prietenie foarte stransa cu senatorul Lucian Iliescu”, ca DNA a tinut astazi de dimineata sa ii arate pisica liberalului, dar sa si certifice „neste chestiuni”… Ca DA, Motreanu este intr-o relatie „mai mult decat foarte stransa” cu Iliescu – ambii sunt chemati pe la DNA. In ce priveste increderea pe care Alina Gorghiu o are cu Motreanu, vom vedea asta in timp…

Cert este ca nimeni nu vrea sa „se lipeasca” de scaunul de copresedinte al PNL Giurgiu. D-aia zicem sa se faca o slujba de sfestanie, sa vina un sobor de preoti, sa se faca exorcism… Altfel ramane conducerea… unicefala.

Ultimul zvon vorbeste de Dumitru Beianu… Ptiu!!! Doamne apara si pazeste… Pai, pentru ce a virat Vasile Mustatea „docomentele” cu privatizarea CET Giurgiu catre DNA?

Chiar asa, nu se mai gaseste un liberal neaos, fara de prihana? Incercati la fostul PDL… Sau chemati un preot la sediu…

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Chestia asta cu prea multă putere într-o singură parte să i-o spună cineva și lui Herr Prezident,că tocmai acesta a fost un slogan de succes,să nu aibă PSD toată puterea,iar acum domnul profesor de fizică,autor de literatură beletristică autobiografică,vrea partidul lui,guvernul lui,parlamentul lui,și chiar România lui,compusă din cei care l-au votat,din care unii deja își dau cu pumnii în cap că s-au lăsat iar mințiți și păcăliţi (vezi în „cotidianul.ro” de azi un articol scris de Ion Spânu despre”dictatorul”Johannis și cum vrea el să dărâme guvernul folosind dosare penale și nu metode democratice)

  2. Indiferent cine va fi copresedinte ( sau daca va fi si un copresedinte ) PNL Giurgiu are resurse sa redevina in urmatorul an primul partid pe esichierul giurgiuvean .
    Sau , cel putin , sa se bata de la egal la egal cu PSD + alte partide afiliate .Sa creeze un echilibru politic . Ca prea multa putere intr-o singura parte face rau la ficatelul democratiei….