Publicat : Dum, aug. 23rd, 2015

Si cu blocurile anvelopate si… cu sufletu-n rai

policlinica 1De mai bine de o saptamana, au inceput sa se deruleze lucrarile de anvelopare la ansamblul I de blocuri care fac parte din proiectul de anvelopare din cartierul Policlinicii.

Desi mai mult de doua treimi dintre locatari au fost de acord cu derularea acestui proiect, muncitorii au deja probleme… cu locatarii. Primarul Nicolae Barbu a declarat intr-o conferinta de presa ca sunt probleme peste care se poate trece usor, cu mai multa bunavointa din partea locatarilor care se impotrivesc efectuarii unor lucrari (unii nu vor sa isi schimbe geamurile, altii nu le dau voie lucratorilor sa urce pe terasa blocului – desi si asta intra in programul de lucrari).

„Este un proiect integrat, va avea un design placut, dincolo de rentabilitatea in ce priveste costurile cu energia termica. In zona adiacenta blocurilor se face si amenajarea peisagistica – toaletarea arborilor, reabilitarea gazonului, bancute, etc. Nu ne putem bate joc de banii pentru acest proiect cu sicane care nu fac bine nici locatarilor”, a precizat edilul sef, care a spus ca va avea o discutie cu locatarii pentru a lamuri anumite aspecte legate de proiect.

Saptamana aceasta vor incepe si lucrarile la ansamblul II, adica inca patru blocuri, iar daca lucrarile nu avanseaza in ritm rapid si se pun fel de fel de piedici chiar de catre beneficiari, exista riscul ca proiectul sa nu poata fi finalizat la termen (decembrie 2015).

policlinica 2Pentru locatarii carcotasi, care vor sa aiba si blocul anvelopat, si sufletu-n rai, ceilalti locatari trebuie sa ia atitudine, pentru ca interesul comun e mai presus de micile ambitii… de proprietar.

Despre autor

-