Publicat : sâm, nov. 7th, 2015

Sondajul PNL spune: UNPR si ALDE, codasele judetului

Ghe. Stefan xIn conferinta de presa a PNL Giurgiu de vineri, 6 noiembrie, copresedintele Gheorghe Stefan a declarat ca s-au incheiat sondajele pe care liberalii le-au efectuat in localitatile judetului. Liderul PNL a precizat ca UNPR este de departe cel mai slab reprezentat partid in judet, urmat de ALDE. Pentru a da mai multa greutate acestei declaratii, Gheorghe Stefan a si exemplificat cu rezultatele din cateva localitati:

In localitatile din judet, UNPR nu trece de 1,1%, de asta cred ca dupa alegerile locale din 2016, UNPR se va desfiinta, daca nu cumva s-a intamplat deja… Nici ALDE nu sta mai bine, se plaseaza intre 0% si 3,1%.

Ca vot politic, PNL a recuperat foarte mult dupa alegerile prezidentiale din 2014. Va dau cateva exemple din localitatile judetului: Singureni – 31%, Adunatii Copaceni – 41%, Mihailesti – 30%, Rasuceni – 40% iar PSD are 42%, Varasti – 39% si PSD 24%… Sigur ca acolo unde sunt inca primari foarte puternici sau cae au fost pe la toate partidele au tras dupa ei scorul PSD-ului – la tara, aproape toti oamenii spun ca voteaza cu cine le zice primarul”, a declarat Gheorghe Stefan.

Despre autor

-