Publicat : sâm, nov. 7th, 2015

Spectacolul de muzica populara din centrul municipiului a fost anulat

afisIn zilele de sambata, 07 noiembrie si duminica 08 noiembrie, in Giurgiu a fost programat, pe langa Targul de Toamna si doua spectacole de muzica populara. Aceste spectacole au fost amanate, iar intr-o conferinta de presa, primarul municipiului a facut precizarile care se impuneau:

„Solicitarea pentru Targul de Toamna si pentru spectacolul de muzica populara a venit cu mult timp inaintea tragediei de la clubul Colectiv, moment in care s-a dat si aprobarea.

Conform contractului, spectacolul ar fi fost perfect legal, dar am avut doua temeri: ca suntem prea aproape ca timp de tragedia de la Clubul Colectiv si sunt oameni care sufera si isi plang persoanele dragi, iar alte persoane stau in aceste momente cu sufletul la gura si tremura pentru viata celor apropiati. Mi s-a parut ca nu este bine, ca nu este inca momentul sa uitam atat de repede, trebuie mai mult timp pentru cicatrizarea ranilor din sufletele oamenilor. Intr-o prima faza am vrut sa transformam acest spectacol de muzica populara intr-un spectacol umanitar, dar cred, de asemenea, ca era prea aproape de evenimentele tragice.

Barbu Nicolae yAstazi de dimineata (vineri, 6 noiembrie – N.R.), am discutat cu organizatorii si le-am promis ca oricand vor sa reprogrameze acest eveniment vor avea la dispozitie sala Ateneului din municipiu, iar acestia au inteles, astfel ca cele doua spectacole vor fi reprogramate la o data care va fi anuntata ulterior. Targul va ramane insa deschis pana duminica seara, asa cum a fost programat” a precizat Nicolae Barbu.

targ

Despre autor

-