Publicat : lun, iul. 17th, 2017

Strategie liberala: fiecare organizatie cu cucul ei…

cuc04Scenariile se tin lant in politica romaneasca, iar partidele se bat, nu in strategii macro – economice sau viziuni financiare pe termen mediu sau lung, ci in gainarii si barfe de alcov. Chiar si asa, batalia este una, care pe care…
Ca la fotbal, exista cate un Becali care spune crezul in fata alegatorului, iar… pe la spate baga stiletul in adversarul politic… Metodele sunt din cele mai variate, insa cea mai carpato-danubiano-pontica este bagarea batului prin gardul adversarului. Pana… se largeste gaura…
Intr-o recenta conferinta de presa sustinuta la sediul PNL Giurgiu, fraza saptamanii a fost rostita de secretarul general al liberalilor giurgiuveni, Constantin Dumitru:
“Avem vesti ca aripa pufoasa a PSD – Razvan Cuc si Alexandru Andrei – a inceput sa ii fluture (lui Badalau – N.R.) foaia de transfer a lor catre PNL. Toata lumea politica participa la marea topaiala… Razvan Cuc nu pierde nicio ocazie sa spuna ca Orban il asteapta sa vina impreuna cu Andrei Alexandru la carma organizatiei din Giurgiu!.
Nu stiu daca asta este o strategie nationala de dizolvare a PSD, dar ma bucur si as vrea ca fiecare organizatie judeteana liberala sa aiba cate un Cuc. Si un Andrei Alexandru…”, a declarat lliberal.
Constantin Dumitru a precizat ca cei doi pesedisti au vorbit in cateva cercuri despre transferul lor la PNL si a completat spunand ca “puterea creeaza distorsiuni de comportament…”.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. PNL spune:

    VRABIA MALAI VISEAZA!

  2. Se bat in strategii care mai de care insa rezultatul nu este unul tocmai bun.