Publicat : sâm, dec. 5th, 2015

Strategie sau… neputinta – de ce a renuntat PNL la Consiliul Judetean in prag de alegeri

Tot ce se intampla in PNL Giurgiu in ultimii ani frizeaza absurdul. Dupa ce Lucian Iliescu a fost debarcat de la presedintia partidului au urmat o serie de actiuni care nu pot conduce decat la idea ca organizatia liberala din Giurgiu a fost tinta unor diversiuni – atat din interior, cat si din exterior – menite sa readuca liberalismul giurgiuvean la un procentaj ridicol.

Vasile Mustatea, Raluca Surdu sau Dumitru Beianu, ultimii doi “in concubinaj” cu Gheorghe Stefan nu au facut decat sa demoleze continuu. Niciunul nu a construit nimic notabil in PNL. Toti au semanat ura, discordie si nesiguranta – iar rezultatele s-au vazut si se vad in continuare – organizatia judeteana este decimata si dezorientata.

Trebuie neaparat sa credem ca Dumitru Beianu da pe mana pesedistilor un Consiliu Judetean (in situatia in care se stie ca CJ va imparti banii pentru primarii in 2016 – an electoral) doar pentru ca nu ii place de… mustata lui Mustatea?

Strategie sau... neputinta

Strategie sau… neputinta

Dar daca lucrurile stau cu totul altfel? Pentru ca, nu-i asa, in politica niciodata nu se spune niciodata… Sa nu uitam ca aproape un an de zile, Dumitru Beianu “s-a scolit” la PSD (impreuna cu Dragos Ujeniuc), a fost “ucenicul” maestrului Niculae Badalau. Si nu a fost un fistecine, ci ditamai vicepresedintele si purtator de cuvant.

In acest context, orice scenariu este posibil. De ce nu ar fi si cel prezentat in materialul foto? Pentru ca, repetam: niciun presedinte de partid nu renunta la oportunitatea numita Consiliu Judetean, cu o jumatate de an inaintea alegerilor locale.

Indiferent de diferendele pe care le-ar avea cu presedintele CJ, partidul trebuie sa faca tot ce este omeneste posibil pentru a pastra aceasta entitate. Care, indiferent de presedinte, este aducatoare de voturi. Si ce urmareste partidul – oricare ar fi acesta? Voturi. Cat mai multe.

Despre autor

-