Publicat : Dum, oct. 9th, 2016

Sunt numarate zilele lui Zorinel Niculcea la Prefectura? Va fi Nicolae Florian următorul Prefect de Giurgiu?

zorinel-floricelA doua intrare a lui Floricel la PSD, a stârnit și va continua să stârnească vii dezbateri în spațiul public local multă vreme de acum încolo.
Joi, 6 octombrie, la ultima conferință de presă a președintelui PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a lăsat să-i scape o… știre încă nedezbătută de mass-media locală. După ce a declarat că îl consideră foarte potrivit în administrația județeană, senatorul social-democrat a fost întrebat dacă îl vede pe proaspătul re-venit, în postul de Administrator Public al Județului, având în vedere că Răzvan Cuc se află pe un loc eligibil pentru Camera Deputaților.
Răspunsul președintelui PSD Giurgiu a fost unul sec care nu lasă loc la prea multe speculații: ”…dar un post în administrația județului este și cel de Prefect!?”
Așadar, sunt sau nu sunt numărate zilele lui Zorinel Niculcea la cârma Prefecturii?
Credem însă că orice numire a lui Florian Nicolae în funcția de Prefect al județului Giurgiu, înainte de alegeri este puțin probabilă, din cel puțin 3 motive:
1) Premierul Dacian Cioloș a declarat că nu va tolera și nici nu va numi în funcțiile de prefect persoane care fac politica vreunui partid
2) Timpul foarte scurt până la alegerile parlamentare, știut fiind rolul cheie pe care îl au Prefecturile în organizarea alergerilor
3) Numirea actualului prefect făcându-se pe principiul mobilității înalților funcționari publici, adică pe o perioadă de cel puțin un an, astfel că din cele 12 luni ale mandatului actualului prefect nu a trecut decât 6.
Numirea lui Floricel ar putea avea însă loc după alegerile parlamentare, mai exact imediat după constituirea noului guvern, adică cel mai probabil prin februarie-martie anul viitor.
Așadar, Prefect sau Administrator al județului, voi ce credeți?

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. ioana popescu spune:

    Problemele cu justitia ale lui Flocirel sunt mult mai grave decat ce se afla acum pe rol.Nu cred ca vrea nici administrator, nici prefect! El mai vrea un mandat de deputat si va fi pe locul doi pe lista finala.Numai ca din urma vine fff tare O.L.A.F. Acolo e dandanaua !!! Badalau nu i va da nimic dupa alegeri decat…..goneta…!!!

  2. gojgaru spune:

    Niciunde ! Acest individ slab, fără urmă de doctrină politică, va dispare din peisajul politic în max. un an de zile! A fost racolat de confratele penal Bădălău pentru a estompa două guri de foc mediatice. Și atît ! PSD = PCR, nu va face guvernul, iar Flocirel va rămîne un vejnic perdant.

  3. nEO spune:

    -Ce cauta un om de afaceri in Administratia locala / judeteana ?! Si nu oriunde,ci,c h i a r in capul ei,la butoane ! O R D I N A R I L O R ! Ciuma-rosie a inghitit Romania/ Giurgiu !Traiasca Republica Hotilor si Incompetentilor cu probleme in justitie.Dezonoare.Sictireala din partea noastra.Lacomilor! Calailor !Asasinilor !