Publicat : mar, dec. 13th, 2016

Suparat pe “esecele” din politica, George Tiganila a trecut la amenintari fizice

george-tiganilaCa la doua ore dupa inchiderea urnelor era jale mare la sediul PNL de langa Maiorescu, am inteles perfect. Adica motivele, sa ne intelegem. Era o chestiune fireasca dom’le, au pierdutara cu strigaturi, deci, da!
Ce nu am inteles a fost atitudinea unuia care face de rusine gruparea Bratienilor (dac-o mai fi vreunul urmas de-al acestora). Iritat, nu stim daca numai de aburii esecului electoral, consilierul local liberal George Tiganila si-a aratat, la modul agresiv, nemultumirea fata de un jurnalist care “a indraznit” sa-si faca meseria.
Liberalul de conjunctura (tarbacit si prin tabara pesedista) si-a adus aminte de faptul ca vineri seara (in 9 decembrie), ziaristul a postat o stire pe surse, din care reiesea ca la carciuma detinuta de individul liberal, s-ar fi luat motul alegerilor… (http://opiniagiurgiu.ro/politica/georgica-nu-se-dezminte-vineri-seara-a-luat-motul-alegerilor-parlamentare/).
Ce-or fi inteles neuronii care-si petrec veacul prin capul consilierului local George Tiganila nu stim, insa cert este ca in noaptea de 11 decembrie, acestia (neuronii) au iesit la atac… Adica (aburiti sau nu) au sarit la jugulara presei prezenta sa adune reactii “la cald”.
Ce a iesit, se poate vedea si pe imaginile de la fata locului, dar va putem face si o traducere mai extinsa… (https://www.youtube.com/watch?v=pW7kJmMF6ps)
Asadar, imediat dupa intrarea jurnalistilor in sediul cu pricina, Tiganila a intrat cu tupeu in biroul sefilor sai, incercand sa-i determine sa nu acorde vreun interviu:
Tiganila George: Nu ti-o fi rusine, ma? Nu ti-o fi rusine, ma?
Raspuns: Nu, de tine nu! Doar de oamenii astia, pe care-i respect…
Tiganila George: Mie imi era rusine ba…
Gheorghe Stefan: Auziti, haideti ca acum avem alta treaba, lasati astea…
Cosmin Marciu: Pai ce treaba avem dom’le sa-i dam interviuri, nu va suparati… Nu am nimic cu oamenii, dar nu este cazul…
Tiganila George: Cui sa-i dam interviuri, lu’ asta? O sa le cadem in genunchi… Praf ne-a facut peste tot
Gheorghe Stefan: Nu cel ce se bucura de victorie e invingator, ci cel ce stie sa suporte infrangerea…
Tiganila George: Da, dar cand il vezi atata de… javra dracului, ii dau vreo doua o data…
Asadar, domnul consilier liberal George Tiganila ameninta fara scrupule ca “ii va da vreo doua” jurnalistului.
Pana atunci, mai primeste – cu dedicatie speciala – acest nou articol. Deocamdata, bland…

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Astia sunt in stare sa recurga si la violente fizice.

  2. ioana popescu spune:

    Este numai si numai meritul lui FLOCIREL faptul ca acest exponent al promiscuitatii ,al inculturii,al alienarii mentale a ajuns in consiliul local…evident si al conducerii pnl, care vad ca nu are bunul simt sa dea demisia…si al nostru ca am votat lista pnl uli…La asta duce lipsa de implicare in viata social-politica…astfel de dejectii ajung sa ne reprezinte…