Publicat : Dum, iul. 3rd, 2016

Surse: “Demisia nu se da, ci se ia”, ar fi declarat Dumitru Beianu

IQuitAlte surse sustin ca aceasta declaratie ar fi sunat altfel: „Bai gugustiucilor, marele Confucius a spus ca intotdeauna, demisiile nu se dau pur si simplu, ele se castiga…”.
Cert este ca Dumitru Beianu nu si-a dat inca demisia. El doar a zis. Probabil, cu speranta ca liberalii vor face o comisie care sa-l roage frumos sa nu renunte, sa lupte pentru demisia lui, sa fie mandri de rezultatele obtinute in cadrul partidului in acesti ani de glorie.
Dumitru Beianu isi va inainta demisia (cel mai probabil) luni, in cadru festiv, la reuniunea Biroului National al PNL – asa a declarat Gheorghe Stefan intr-o conferinta de presa.
“Nu am vazut o demisie scrisa a domnului Dumitru Beianu – a anuntat ca si-o va da (demisia – N.R.). Domnia sa si-a dat-o doar verbal”, a precizat noul viitor lider (suprem) al PNL Giurgiu. Stefan a continuat spunand ca cel mai probabil, in cadrul Biroului National, acest lucru se va intampla.

Bye Beyafford-quit-day-job

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Membru PNL spune:

    DOMNULE STEFAN NU ESTE PRIMA OARA CAND SUNTETI ATENTIONAT CU PRIVIRE LA PERSOANA LUI BEIANU DUMITRU
    ESTE SI VA RAMANE CEL MAI MARE GUNOI DIN POLITICA GIURGIUVEANA
    MULTE PERSOANE SI-AU SCHIMBAT PAREREA DESPRE DVS DIN CAUZA LUI BEIANU

  2. ioana popescu spune:

    Dle Stefan,Beianu asteapta sa va rupeti gatul in toamna…ca sa revina el ca solutie salvatoare pt pnl …cum a revenit Iliescu si l-a salvat pe Floricel!!! Beianu nu si va da demisia!Demisiile si le dau BARBATII !! Nu cazul lui Beianu! El nu e barbat ,nici macar fizic ,daramite politic.Asta trebuie exclus din toate forurile de conducere datorita rezultatelor deplorabile si distrugerii org.Pnl Giurgiu.NU realizati ca e un fel de Iordanescu al pnl Giurgiu !!!Stie decat sa acuze pe altii…si asta nu in fata ,barbateste,ci dintre fustele mihutei…etc…