Publicat : lun, mai 25th, 2015

Surse: Geoana isi „inaugureaza” partidul in Giurgiu

geaonaSe zvoneste pe la colturi – nimic oficial – ca Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Romanesc (PSR) va sosi in Giurgiu pe 29 mai… Motivul ar fi acela de a isi „inaugura” si de a sfinti filiala loco a partidului.

Aceleasi zvonuri dau ca sigura locatia „de adastare” – noul sediu al deputatului independent (fost PPDD), Liliana Ciobanu – un sediu nou si cochet, amplasat in buricul administrativ al municipiului.

Ramanand la acelasi nivel (de zvonuri), se pare ca Liliana Ciobanu va fi presedintele filialei din Giurgiu a PSR, dar si candidatul aceluiasi partid pentru Primaria municipiului (daca nu se va schimba ceva pana in primavara lui 2016).

Pentru cei care nu stiu cine este Mircea Geoana, daca celebra fraza „Mihaela, dragostea mea!” nu va spune nimic, poate va amointiti de tristul record al „presedintelui” Geoana: in seara prezidentialelor s-a culcat presedinte si dimineata s-a trezit… prostanac (denumire data de Ion Iliescu).

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Cârcotaș spune:

    Uite cum îți poți strica ziua,dacă n-ai de lucru și butonezi telefonul în drum spre treburile zilnice la începutul zilei.Când auzi de Geoană,vezi scena când sărea în sus că a ieșit președinte!Și dacă nu dădea dovadă de limbariță și se ascundea vreo săptămână înainte de al doilea tur ieșea președinte.La fel cum face și acum,iar doamna Liliana,prima persoană din Giurgiu,care si-a turnat găleata cu gheață în cap,se pune la mai mintea lui și va avea o mare deziluzie!