Publicat : lun, feb. 27th, 2017

Termenul limita pentru depunerea raportului de evaluare al imobilelor rezidentiale aflate in patrimoniul firmelor

tintea 2Giurgiuvenii care detin firme si care au in patrimoniu imobile, trebuie sa stie ca aceste imobile trebuie evaluate la o perioada de trei ani. In caz contrar, acestia sunt pasibili de o crestere a impozitului pe aceste cladiri de pana la 5%, fata de 1,3% cat este in acest moment.
Directorul Directiei de Impozite si Taxe Locale (DITL) Giurgiu, Laurentiu Tintea a precizat pentru Opinia giurgiuveanului ca exista si un termen pana la care pot fi puse la dispozitia celor de la DITL a rapoartele de evaluare…
“Termenul pana la care pot sa fie puse la dispozitie rapoartele de evaluare la DITL este de 31 martie 2017. Asadar, cei care detin firme care nu si-au evaluat in ultimii trei ani aceste imobile, trebuie sa faca acest lucru, pentru a nu li se mari automat impozitul pe cladirile aflate in patrimoniul firmelor”, a precizat Laurentiu Tintea.
Precizam ca este vorba de imobile cu destinatie rezidentiala rezidentiala care sunt in patrimoniul firmelor. Aceste imobile trebuie evaluate odata la trei ani, iar raportul de evaluare trebuie pus la dispozitia DITL Giurgiu pana la 31 martie 2017.

Despre autor

-