Publicat : joi, apr. 9th, 2015

Tinerii liberali, molipsiti de… dihonie

de ingalbenitInevitabilul s-a produs in tabara liberalilor. Dupa modelul impartirii in mai multe “bisericute” a seniorilor, in functie de afinitati, prietenii si interese, “microbul” i-a atins si pe tinerii liberali.

Asa se face ca organizatia judeteana de tineret are un drum, iar organizatia municipala a TNL are alt drum. Antagoniste, carevasazica…

Cei de la “organizatia mare” a TNL se plang ca nu sunt bagati in seama de tinerii de la municipiu… si invers. Mai grav este ca o fac pe retelele de socializare…

Iar daca citim comment-urile nu avem cum sa nu observam prapastia din PNL.

Pe de o parte, cei din municipiu sunt condusi de Dumitru Beianu, despre care stim ca are “datorii” de platit multora din PNL…

In timp ce organizatia judeteana a TNL, al carei presedinte este Alin Gutu, are cu totul alti mentori (care nu sunt in relatii cordiale cu Dumitru Beianu).

Pe o pozitie de mijloc se afla Gheorghe Stefan si Raluca Surdu, cei doi copresedinti ai PNL, care incearca sa calmeze spiritele si sa faca o echipa redutabila din acesti tineri.

Tinerii “de la judet” sunt oarecum urticati – si pe buna dreptate – pentru ca cei de la municipiu au cam tradat valorile liberale (impinsi de Beianu spre valori social democrate), ca au intrat intr-o asociatie sprijinita de un (nou!!) aliat al lui Dumitru Beianu. “Urticarie” care s-a transmis si la multi liberali cu state vechi…

Incercarile lui Gheorghe Stefan si ale Ralucai Surdu de a fi “impaciuitorii” tinerilor liberali sunt salutare, insa probabil ca va trebui – dupa modelul patentat de seniori – sa fie chemati la Centru pentru o mediere…

Pentru conformitatea celor scrise va prezentam cateva comment-uri de pe o retea de socializare:

 

“Observ cu durere ” mari lacune” de colaborare in cadrul organizatiei si intre organizatii. Sunt convins ca si cu ajutorul vostru vom trece de aceste probleme cu bine. Pt asta spun eu mereu ca organizatia de tineret si cea de femei trebuie sa fie pioni principali in politica PNL la orice nivel pt ca voi sunteti cele mai active si vii organizatii!”

 

In prima sedinta CJEX voi aborda subiectul acestei lipse de comunicare care dupa parerea mea se datoreaza bisericutelor sau diverselor grupuri care probabil ca si pana acum se bazeaza pe dictonul ” dezbina si condu” ! Trebuie sa se opreasca odata pentru totdeauna modul acesta de a face politica la Giurgiu!”

 

“Trebuie ruptă „pisica” în două, altfel toți vom avea de pierdut !!!”

 

“(…) vad acum la masa puterii PNL Giurgiu figuri noi pe care nu le-am vazut in campania prezidentiala sau i-am vazut ascunsi dupa gard sau stand la sprituri si fripturi in timp ce eu cu voi si sibienii mancam gogosari si iaurt! O fi bine asa? Nu , ma voi bate in continuare pt drepturile voastre.”.

P.S. Salutam initiativa lui Gheorghe Stefan, de a incerca sa „unifice” organizatiile intr-un gest caritabil si crestinesc – ajutorarea unor familii fara posibilitati materiale. Dar e „o picatura” intr-un ocean de nemultumiri…

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Este intradevar o picatura intr-un ocean dar este un inceput! Stim cu totii in special noi seniorii ca multul este facut din putin asa cum si Dunarea noastra draga este facuta din picaturi! Sunt convins ca in cel mai scurt timp tinerii nostri liberali vor fi in armonie! Va promit ca pana la toamna acest lucru se va rezolva. Sunt tineri ambitiosi dar bine intentionati si pentru asta eu ii iubesc si respect pe toti. Vor fi in curand cea mai buna echipa pentru Giurgiu. Am mare incredere in ei!

  2. Toni Arcașu spune:

    Mai ales că cei de la județ,dar îndeosebi cei de la centru sunt adevărați urmași ai Brătienilor,precum Blaga,Roberta Anastase,Ioan Oltean,Igas,Falcă,Flutur,Videanu,Berceanu,adică toată floarea cea vestită a PDL-ului,pe care alde Quintus,Orban,Atanasiu s.a.liberali i-au luat sub pulpana lor după ce au făcut atâta rău.Ei cred că natia asta este compusă din cei care”prind greu și uită repede”,dar se înșeală amarnic!

  3. IC Bratianu spune:

    asta se intampla datorita celor de la municipiu,care sunt mai degraba social democrati,decat liberali.de fapt,pe ei ii intereseaza mai mult propriul interes decat partidul pe care il reprezinta.de asta le plac horele pesediste,si bezelele trimise de oamenii lui badalau si floricel.liberali de conjunctura,nu cu simtamant liberal.