Publicat : joi, feb. 22nd, 2018

TNL si TSD, aceeasi… dragoste e! (“Pandemia” lipsei de imaginatie)

dragoste TNL TSDDragobetele – sarbatoarea romaneasca a iubirii nu a ajutat defel tinerii social-democrati sau liberali… Un dialog (preventiv) intre pustimea cu pretentii de politicieni si s-ar fi evitat o situatie penibila: sa se organizeze doua evenimente cu denumiri cretinoid-identice!
“De dragobete, iubeste romaneste!”. Hai sa fim seriosi, islandezii iubesc islandeste? Portoricanii iubesc portoricaneste? Neozeelandezii iubesc neozeelandeneste? Si apoi, de ce numai de Dragobete ni se spune imperativ sa iubim. In restul zilelor?
Revenim la cele doua organizatii cu cas de politica mare la gura… Lipsa de inspiratie a dus la o situatie de-a dreptul hilara: ambele sloganuri sunt la fel, ambele texte sunt 99% identice, iar actiunea asijderea.
Zau, ca-ti vine sa le spui, “Bai baieti, daca tot va iubiti, macar de Dragobete va puteati lua impreuna o camera cu pat matrimonial…
Ati fi avut o noapte minunata impreuna, in care nu ati fi fost obligati (de imprejurari) spuneti numai “Yes” (de la englezescul “yes-man), ci va-ti fi luat libertatea sa spuneti si voi un NU raspicat. De Dragobete…
Si ca dovada ca Dragobetele nu da cu neuroni, ci arunca cu… hormoni (care nu au nicio legatura cu partea superioara a corpului), iata cele doua texte, insotite de fotografiile “inspirationale”:tsd x

Cu ocazia zilei de Dragobete, Tinerii Sociali Democrați (TSD) vor să premieze Dragostea.
Pentru a participa trebuie să apreciați pagina de Facebook a TSD Giurgiu https://www.facebook.com/tsd.giurgiu şi să trimiteți prin mesaj privat poza preferată, alături de persoana iubită, însoțită de numele vostru (pentru a putea fi etichetați) şi un număr de telefon de contact, iar TSD o va posta pe pagină, în data de 23 februarie 2018.
Cei care vor strânge cele mai multe aprecieri până la data de 24 februarie 2018, ora 12:00, vor fi răsfățați cu o cină romantică, în aceeaşi zi, la un restaurant din oraş.tnl x#DragobeTNL – iubeste romaneste!
#TNLGiurgiu invita toate cuplurile sa marcheze impreuna sarbatoarea de dragoste a romanilor!
Trimite o poza cu tine si persoana iubita pana pe data de 24 februarie, iar poza cu cele mai multe like-uri castiga o SUPER CINA ROMANTICA GIo San’Tu Pub!
De asemenea vom premia si locurile 2 si 3 cu premii surpriza!
Va asteptam!

 

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Sapro-san spune:

    In ambele organizatii de tineret au mai ramas doua categorii de persoane:
    1.cei care au primit functii de la sefii mari,fiindca au fost abili si le-au pupat talpile si s-au facut pres in fata lor.
    2.lipitorii de afise,sau salahorii,care stau prin organizatii in speranta ca vor primii si ei ceva firimituri de la masa sefilor,desi doar se amagesc.
    Tinerii cu ceva minte nu ar avea ca cauta in mocirlele lui anton sau badalau.