Publicat : vin, apr. 3rd, 2015

Toate parcurile din Giurgiu vor avea o zona destinata pentru plimbarea cainilor

Primarul Nicolae BarbuCa in tarile civilizate… Nu vom mai vedea cainii „scapati” din lesa de stapani plimbandu-se printre copii prin parcuri… Primarul municipiului, Nicolae Barbu a declarat intr-o conferinta de presa ca toate parcurile vor avea cate o zona ingradita, unde patrupedele sa faca miscare…

„In toate parcurile din oras vor fi amenajate zone speciale, ingradite si utilate cu tot ce este necesar, unde cei care detin caini isi pot plimba patrupedele. In parcuri vor fi instalate si diferite „obstacole” (tuneluri, barne, scarite), pentru ca animalele de companie sa le poata folosi in timpul cat stapanii stau cu ele acolo”, a declarat edilul sef.

parcul tineretuluiIn acelasi context, Nicolae Barbu a precizat ca la pista de atletism din parcul Tineretului au inceput deja lucrarile, iar parcurile Baciu si Tipografiei vor fi si ele finalizate foarte curand.

parcul tipografiei„Am avut discutii cu cetatenii din toate zonele unde avem investitii in derulare si am tinut cont de doleantele lor. In parcul Baciu vom inchide circulatia pe strada care desparte parcul in doua, iar pe acea <<alee>> vor fi mese de ping pong … In ce priveste parcul de la Tipografie, acolo va fi reamenajata singura fantana arteziana <<cu acte>> in regula din oras, iar parcul va avea un design prietenos. Parcul Tineretului va fi zona care se adreseaza celor care iubesc sportul… Va fi o zone destinata recreerii si sportului, atat prin prezenta pistei de atletism, cat si prin apropierea de sala polivalenta si stadionul de fotbal”, a precizat Nicolae Barbu.

Despre autor

-