Publicat : vin, apr. 28th, 2017

Toma Petcu “a pus ochii” pe cativa liberali

PetcuEste clar, nici ministrul Toma Petcu – liderul ALDE Giurgiu, nu isi doreste un PNL puternic. Din contra… In urma cu un an de zile, PNL Giurgiu a fost “pepiniera” de cadre a organizatiei judetene ALDE… Intr-o recenta conferinta de presa, Toma Petcu a declarat ca a vazut conferinta municipala a PNL (filmata si distribuita de OPEN TV) si ca “a pus ochii” pe cativa liberali pe care ar dori sa ii coopteze in ALDE…
“Am urmarit cu mare atentie filmul conferintei municipale PNL Giurgiu si modul in care au decurs alegerile. Au fost foarte putini delegati, ceea ce arata situatia dificila in care se afla PNL… Cu toate acestea, am remarcat cativa oameni pe care as dori sa ii cooptez in ALDE… De asemenea, discursul liberalilor, care spun ca ei “se bat” cu PSD, ma bucura – asta ne da noua, celor de la ALDE o mai mare libertate de a ne intari organizatia. Una peste alta, este o mare dezamagire pentru mine ceea ce se intampla la PNL…”, a declarat Toma Petcu.
Convingerea cu care a facut aceasta declaratie ar trebui sa le dea fiori reci pe sira spinarii celor care vor conduce de acum incolo PNL Giurgiu, atat la nivel municipal cat si judetean. Altfel, PNL va ajunge cu siguranta a cincea roata de la caruta politicii giurgiuvene.

Despre autor

-