Publicat : vin, sept. 23rd, 2016

Toma Petcu “face lumina” in cazul translatarii organizatiei ALDE din Floresti Stoenesti catre PNL

petcuCopresedintele ALDE Giurgiu – Toma Petcu – a tinut sa lamureasca lucrurile cu privire la trecerea organizatiei ALDE din Floresti Stoenesti la PNL, impreuna cu fostul primar al comunei, Costel Dumitru.
“Intr-o conferinta de presa, cei de la PNL Giurgiu s-au laudat cu faptul ca organizatia noastra din Floresti Stoenesti ar fi trecut in corpore in organizatia PNL din localitate. Trebuie sa spun cum stau lucrurile. Costel Dumitru nu a fost niciodata membru ALDE, nici la Floresti Stoenesti, nici la Giurgiu. Mai mult de atat, niciun candidat din lista noastra pentru locale nu a trecut cu el la PNL. Ca or fi cetateni, prieteni sau simpatizanti de-ai lui Costel Dumitru care l-au urmat in acest demers este altceva…
Ca sa nu mai vorbesc despre faptul ca, in conformitate cu vestita OG 55, ultima adeziune semnata de Costel Dumitru a fost la PSD. Cat despre faptul ca a spus ca a plecat de la ALDE, impreuna cu toata organizatia, aici este vorba, cel mai probabil, despre o ratiune pur electorala”, a declarat Toma Petcu.
Liderul “aldistilor” a precizat ca probabil vor mai fi plecari individuale de la ALDE, din cauza unor frustrari sau nemultumiri legate de anumite hotarari ale organizatiei (cu referire clara la situatia creata in Vedea), insa, a spus Toma Petcu, acestea sunt chestiuni inerente in astfel de perioade electorale si nu afecteaza stabilitatea partidului.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. domnul petcu traieste in lumea lui. sa ii spuna cineva ca aceasta corabie intitulata ALDE Giurgiu ia apa!!!! domnule Petcu , daca vreti sa stiti politica se face cu oameni , dvs singur nu sunteti un partid , asa ca va doresc succes la AUTODISTRUGERE 🙂 Oamenii buni fie ii dati afara fie pleaca ei!