Publicat : vin, mai 27th, 2016

Toma Petcu si-a depus dosarul pentru functia de administrator public al judetului?

adminIeri a fost ultima zi in care se putea depune dosarul pentru examenul de administrator public al judetului Giurgiu, examen care se va desfasura vineri, 3 iunie, cu doar doua zile inaintea alegerilor locale.
Desi postul de administrator public era antamat (prin negocieri, evident) de Marius Stanciu (fost PPDD, fost PNL, actualmente la ALDE si bun amic cu candidatul ALDE la Primaria municipiului – Alexandru Vladu), surse din CJ ne-au informat ca s-a inregistrat prima surpriza: Toma Petcu si-a depus dosarul pentru examen in ultima clipa.
Este o informatie neverificata suficient, deoarece secretomania este maxima. Insa, daca lucrurile stau asa, inseamna ca Toma Petcu – copresedinte ALDE Giurgiu – si-a luat adio de la postul de secretar de stat in Ministerul Mediului, la care visa dupa ce a fost demis de Premierul Ciolos din functia de presedinte al Agentiai Nationale pentru Protectia Mediului. Daca lucrurile raman asa cum le-am prezentat, viitorul administrator public al judetului Giurgiu ramane oricum in batatura ALDE Giurgiu.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. ioana popescu spune:

    Ca sa vezi ce coincidenta!!! Tatal adm public la Primarie si fiul adm public la judet !!!Numai ei…doar ei..numai ei..Asta viseaza !CAT DE PENIBILI SI DE SANTAJABILI SUNT FLORICEL SI MUSTATEA ACCEPTAND ASA CEVA ??