Publicat : mie, mart. 4th, 2015

Transfer de personalitate in CJ Giurgiu

combiAm asistat la cea mai linistita sedinta de Consiliu Judetean din ultimii doi ani. O sedinta anosta, chiar daca pe ordinea de zi a fost proiectul de hotarare pentru aprobarea bugetului. Si totusi… Costica Buduru a fost… reinventat. In persoana lui Ovidiu Andrei… dar cu personalitatea (veche) a lui Buduru.

Adica Buduru a fost extrem de cumintel (redus la tacere de functia de director al Muzeului Judetean), in timp ce Ovidiu Andrei a fost „in forma maxima”. Intrebari la care de multe ori nu mai astepta raspuns, glumite cu un Vasile Mustatea extrem de condescendent si tolerant si nostalgii de pe vremea cand amandoi protagonistii (Mustatea si Andrei) luptau pe aceeasi baricada pentru a-i pune conului Spoiala un cocosel… in varful turnului cu ceas…

Sigur ca toate pozitiile lui Ovidiu Andrei au fost, in parte, incercari de a-l scoate din sarite pe Vasile Mustatea, dar au fost si trimiteri clare catre anumite lucrari… cu tot cu firmele care le executa… Dar, Vasile s-a facut ca nu pricepe.

In ce-l priveste pe Buduru, acesta a uitat ce pozitie vehementa avea anul trecut fata de ajutoarele financiare oferite parohiilor de catre CJ, si a votat (cuminte) cu ambele maini, in timp ce la ajutoarele pentru persoane fizice s-a abtinut (cat a putut de tare).

Senzatia a fost ca cei doi – Ovidiu Andrei si Constantin Buduru – au semnat un acord de transfer de personalitate. Vom afla si durata pentru care a fost semnat, in functie de pozitiile celor doi in sedintele CJ. ..

 

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Va închipuiți cum vor fi ședințele din CJ -Giurgiu începând de anul viitor cand Președintele CJ va fi ales de colegii consilieri? Sunt convins ca nu IQ-ul va fi criteriul! Va fi aproape imposibil sa-i mulțumești pe toți cu funcții si ” lucrări” in interesul comunitații bineînțeles! De asta clasa politica trebuie schimbată si in Giurgiu! Oameni care de 25 de ani se hrănesc doar din banul public ar trebui sa nu mai apăra pe nicio lista la alegerile din 2016! Altfel circul asta gratuit in defavoarea giurgiuvenilor nu se va termina!
    Gheorghe Stefan