Publicat : mie, sept. 16th, 2015

Trei birouri ale DAS Giurgiu au fost deschise la Cantina de Ajutor Social

das 1Marti, 15 septembrie, la Cantina de Ajutor Social a avut loc inaugurarea a trei ghisee ale Directiei de Asistenta Sociala, care au rolul de a veni in sprijinul cetatenilor, in sensul ca acestia nu trebuie sa mai ajunga la Giurgiu Nord pentru completarea de formulare sau eliberarea de acte.

Cele trei birouri sunt destinate pentru evidenta si alocatii cantina, asistenti personali (Legea 448) si pentru beneficiarii de ajutor social, iar programul de functionare al birourilor este de la ora 08:00 la ora 16:00, de luni pana vineri si vor fi deservite de angajati ai DAS Giurgiu.

“Prin infiintarea acestor trei birouri, intentia noastra a fost aceea de a veni in intampinarea categoriei celei mai defavorizate de cetateni,  care beneficiaza de servicii publice in domeniul social. Am luat in calcul faptul ca sunt persoane care au probleme medicale si trebuie sa ajunga la DAS pentru anumite acte, iar institutia are sediul la Giurgiu Nord… Autobuzele sunt rare pana acolo, trenurile nu mai circula, iar oamenii sunt pusi in situatia ca pentru eliberarea unui act sau pentru incasarea drepturilor banesti sa mearga pe jos pana la Giurgiu Nord… „ a declarat primarul Nicolae Barbu.

das 2Nu numai edilul sef a participat la inaugurarea celor trei birouri. Viceprimarul Alexandru Vladu, administratorul public al municipiului Niculae Ghita, si directorul DAS Giurgiu – Viorica Banescu au fost prezenti la eveniment.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Yonasda spune:

    nu te mai saturi cu laudatul!ai sa vezi ca floricel o sa castige!esti un pupincurist irecuperabil!Yo n-as da un ban pe mata!