Publicat : lun, oct. 26th, 2015

TSD Giurgiu va invita la Halloween Party – editia a IV-a

dragos-ionut

Pentru cei care nu stiu, sarbatoarea de Halloween, importata din occident are origini celtice si expresia din limba engleza – All Hallows’ Even – inseamna sarbatoarea tuturor sfintilor. Cu ocazia acestei sarbatori, copiii se mascheaza in personaje colorate (in general vrajitoare) si colinda pe la case intreband „Trick or Treat?” (pacaleala sau dulciuri?), iar daca nu li se dau dulciuri fac o farsa persoanei care i-a refuzat. Dupa 1990, romanii au preluat aceasta sarbatoare, fara nicio conotatie mistica sau religioasa, ci doar ca prilej de distractie, in aceasta zi organizandu-se petreceri si carnavaluri cu masti.

Tinerii din TSD Giurgiu au ajuns cu aceasta… sarbatoare la editia a IV-a, la care sunt lansate deja invitatiile.

Presedintele organizatiei judetene a TSD Giurgiu – Dragos Udvuleanu si presedintele organizatiei municipale a tinerilor social-democrati au lansat public invitatia, astfel ca vineri, 30 octombrie la clubul Vogue, ora 22:00 incepe petrecerea, care se anunta una reusita.

Va fi premiat costumul cel mai reusit, va exista si o tombola cu premii consistente si baietii ne-au promis si invitati surpriza.

Mai mult de atat, cei doi lideri ai TSD Giurgiu au dezvaluit faptul ca foarte curand vor organiza Balul Balurilor, o manifestare la care vor „evolua” toti castigatorii balurilor bobocilor de la liceele din Giurgiu si unde vor fi desemnati dupa anumite criterii, cel mai buni dintre cei buni.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Madalina spune:

    Irelevant, păreri pro si contra exista întotdeauna, dar trebuie sa le spunem bazându-ne pe anumite argumente concise !
    Si apropo pentru limba romana, apăsați tasta 1.

  2. tema pentru aceasta petrecere ar trebui sa fie „Beciul domnesc”.sa se costumeze micii comunisti in costume de puscariasi pentru a fi in ton cu liderii lor de la centru,dar si pentru a se obisnui cu aceste tinute pe care le vor purta pe viitor.ca doar ce se naste din pisica,soareci mananca.sau variant 2 de petrecere,sa se costumeze in bunicuta Iliescu,iar ceilalti sa fie mineri si stundeti,sa vada si cei tineri,ce criminali au fondat acest partid