Publicat : lun, mart. 7th, 2016

Turneul de minifotbal organizat de CS Viitorul a adus la Giurgiu sapte echipe din Bucuresti

F 1Duminica, 6 martie, la Sala Sporturilor “Chauncey Hardy” din municipiul Giurgiu a fost organizat un turneu de minifotbal pentru copiii nascuti in anul 2007, la care au participat 10 echipe de pici: Viitorul Giurgiu, Dunarea Giurgiu, Concordia Chiajna, Sport Team Giurgiu, ACS Victoria Bucuresti, Young Steaua Alexandria, Capital Sport Bucuresti, United Soccer Bucuresti, Termo Bucuresti si Viviera Bucuresti.
F 2Turneul a fost primul de acest fel organizat de CS Viitorul Giurgiu (infiintat in anul 2013), cu sprijinul Primariei Giurgiu si al Directiei Judetene de Sport.
“Lotul fiecarei echipe este format din cate 12 copii, iar echipele din teren au cate 5 jucatori de camp si portarii. Schimbarile sunt nelimitate pe parcursul jocului – asa este in minifotbal. Aceasta este prima editie organizata de noi si speram ca la vara sa organizam un turneu mult mai mare, care sa dureze trei zile. Turneul de astazi este unul in system eliminatoriu (sistem cupa), fiecare echipa avand cate trei meciuri asigurate. Premiile constau in diplome, cupe si medalii”, a precizat Catalin Nedea, presedintele Asociatiei Sportive Viitorul Giurgiu.F 3
Tribunele au fost arhipline, iar micii fotbalisti au facut spectacol pe teren, in turneul care a inceput la ora 09:00 si s-a terminat la ora 20:00, moment in care s-a stabilit ierarhia si s-au acordat premiile.
Clasamentul final arata astfel:
1. Concordia Chiajna;
2. ACS Victoria Bucuresti;
3. United Soccer Bucuresti;
4. Viitorul Giurgiu;
5. Termo Bucuresti;
6. Vivera Bucuresti;
7. Dunarea Giurgiu;
8. Capital Sport Bucuresti;
9. Young Steaua Alexandria;
10. Sport Team Giurgiu.
Golgheterul turneului: Pascu Denis (Viitorul Giurgiu) -7 goluri;
Cel mai bun jucator: Marcu David (Concordia Chiajna);
Cel mai bun portar: Monceanu Erik (Concordia Chiajna).
La final, presedintele AS Viitorul Giurgiu, Catalin Nedea, dupa ce a multumit celor care au dat o mana de ajutor (Primaria municipiului Giurgiu si Directiei Judetene de Tineret si Sport) a precizat ca acest turneu a fost cel mai puternic organizat in ultima perioada in municipiul Giurgiu.F 4

Despre autor

-