Publicat : mie, iul. 15th, 2015

Un nou esec al opozitiei in Consiliul Judetean

CJPe ordinea de zi a sedintei ordinare a Consiliului Judetean din 15 iulie erau trei puncte… nevralgice: inlocuirea lui Dumitru Beianu din trei asociatii intracomunitare: Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) “Iluminat Public Eficient”, ADI “Sanatate asigurata prin Apa Curata” si  “Management eficient pentru un judet curat”.

12 consilieri judeteni, initiatorii celor trei proiecte de hotarari (consilieri PSD si PLR) au avut „la baza” si o motivatie: „slaba activitate pe care a desfasurat-o in ADI-uri si faptul ca nu a prezentat Consiliului Judetean niciun raport cu privire la indeplinirea atributiilor, tergiversarea procedurlor de achizitie publica privind selectia operatorilor pentru colectarea gunoiului menajer, existand pericolul ca aceasta sa nu se finalizeze pana la data de 31.12 2015, situatie in care Consiliul Judetean ar trebui sa suporte corectii financiare sau chiar sa returneze toate fondurile accesate“.

Surpriza a venit chiar la inceputul seditei CJ, cand Constantin Buduru a cerut amanarea acestor puncte… Mihnea Boerescu i-a tinut isonul, iar Vasile Mustatea a acceptat trist aceasta amanare. In ciuda protestelor a doi consilieri PLR – Adrian Chiran si Andrei Ovidiu. Votul a fost insa, la limita: 15 consilieri au votat pentru amanarea celor trei proiecte si 14 consilieri au fost impotriva acestei amanari…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Oamenii trebuie sa inteleaga ca cele 3 posturi -functii de director ADI sunt neremunerate .Este o activitate facuta pro bono publico.
    Batalia a fost strict o batalie politica .De aceea absolut toti consilierii Dreptei au votat intr-un fel si toti cei ai Stangii au votat alt fel.