Publicat : lun, feb. 23rd, 2015

Un nou motiv de scandal intre PNL si PDL Giurgiu?

vvvvIn urma cu 10 zile, copresedintele noului PNL – Gheorghe Stefan – a declarat ca din partea PDL, din cei opt membrii au Comitetului executiv judetean care vor fi desemnati, niciunul nu va fi consilier judetean. Motivul, spunea Gheorghe Stefan, este acela ca acest comitet are drept de control si asupra activitatii consilierilor judeteni si ar fi nefiresc ca ei sa se controleze singuri… Gheorghe Stefan isi exprima dorinta si speranta ca si colegii din vechiul PNL sa procedeze la fel.

N-a fost sa fie asa… In cadrul unei conferinte de presa, presedinta interimara a vechiului PNL – Raluca Surdu – a anuntat componenta celor 15 membri care fac parte din Comitetul executiv…

In sedinta Biroului judetean au fost desemnati cei 15 membrii ai vechiului PNL in Comitetul executiv judetean. Acestia sunt: Raluca Surdu, Lucian Iliescu, Remus Gaina, Dumitru Paun, Ion Mateescu, Norut Stanisteanu, Cosmin Marciu, Daniel Burdulea, Ion Dragan, Dumitru Gavrila, Marian Maroiu, Vasile Mustatea, Dumitru Saitoc, Corneliu Minca, Liviu Popazu si Dumitru Beianu”, a precizat Raluca Surdu. Lidera liberalilor giurgiuveni a mai spus ca saptamana aceasta se va stabili de comun acord cu colegii din vechiul PDL, o zi in care sa se intalneasca pentru constituirea Comitetului executiv.

„In sedinta comuna vom stabili de comun acord sediul organizatiei, secretarul general prim si adjunct (de la PNL domnul Remus Gaina si de la PDL vechi, vom vedea care va fi propunerea), si de asemenea vom stabili trezorierii si un purtator de cuvant”, a mai declarat Raluca Surdu.

Revenind la cei 15 liberali care fac parte din Comitetul executiv – acesta ar fi un motiv de scandal intre cele doua partide din alianta, atata vreme cat printre cei desemnati se afla si Vasile Mustatea si Dumitru Gavrila – presedinte si vicepresedinte al CJ – chestiune care nu este nici morala si nici in concordanta cu rugamintea fireasca a lui Gheorghe Stefan.

Despre autor

-