Publicat : mie, aug. 10th, 2016

Una au votat consilierii liberali in CJ, alta spune presedintele lor. Cine face de fapt jocurile in PNL Giurgiu?

pnl-sediuBizarerie! Desi seful PNL Giurgiu critica dur intentia Consiliului Judetean, prin care se doreste preluarea Zonei Libere de catre institutia amintita, consilierii judeteni PNL au votat proiectul de hotarare “cu toate manutele suuuuus!”. Din acest motiv ne punem intrebarea legitima, cine si de ce si-a bagat codita in aceasta tevatura?
In sedinta de CJ de marti, consiliera Georgeta Mihut a avut un mic puseu liberal (cu tente social democrate) spunand ca in comisie a votat impotriva, dar ii multumeste presedintelui CJ ca a pus la dispozitia celor care au cerut, protocolul de predare/primire din 2008 si ca ar fi preferat sa fie la dosar si acordul Consiliului local dar ca pana la urma liberalii vor vota proiectul si ca ar ramane de vazut daca acest vot va genera un litigiu…
Adica doamna in cauza spune in plen ca ar fi trebuit (nu obligatoriu) sa fie si un acord al CL, dar consilierii liberali voteaza doar asa, sa se iste un litigiu intre CL si CJ…
Ce spune, de departe, din Tara Sfanta, Gheorghe Stefan, presedintele PNL Giurgiu pe contul sau de facebook:
“In urma cu un an am postat cateva imagini cu haitele de caini fara stapan din Zona Libera Giurgiu al carei director general era atunci nimeni altul decat….unicul, atotstiutorul, astazi a-toate functiile din oras ocupatorul, Razvan Cuc. Astazi, din inalta lui functie de administrator public al CJ( dar si din functiile de consilier personal pe fonduri europene al presedintelui CJ, de reprezentant al celor trei ADI-uri, de presedinte al grupului de lucru Giurgiu-Ruse pe agricultura si nu in ultimul rand de sef de campanie al alegerilor parlamentare din acest an al PSD Giurgiu), a reusit sa-i convinga pana la lacrimi pe consilieri judeteni ai PSD sa voteze un proiect de hotarare al CJ Giurgiu de preluare a Zonei Libere din subordinea CL in subordinea CJ pe motiv ca haitele de caini din Zona Libera poarta in coditele lor covrigi mai buni si mai proaspeti( asa cum spune vorba romaneasca, la Giurgiu umbla cainii cu covrigi in coada).Lasand totusi gluma la o parte, nu pot intelege motivul atat de subtire si cusut cu ata alba invocat de Razvan Cuc si Marian Mina( presedintele CJ Giurgiu) de preluare a Zonei Libere Giurgiu din subordinea primariei pe motiv ca trebuie transformata in zona industriala si ca primaria nu are fondurile necesare si nu poate administra o zona industriala. Va invit domnilor sa studiati cine este administratorul zonelor industriale din Arad de exemplu, este primaria si functioneaza foarte bine. In Brasov, administratorul zonelor industriale este tot primaria si functionaza la fel de bine, ca sa nu mai vorbesc de municipiul Cluj.
Se pare ca la CJ s-au rezolvat toate problemele cu asfaltarile, spitalele, scolile si nu mai aveau ce face drept pt care ” marii se vorbira” si se sfatuira ca nu ar fi rau ca ” nasul” sa administreze si cele 270 Ha din zona libera.
Va dau un sfat voua, asa zisii ” lupi tineri” din PSD Giurgiu, aveti mare grija la coltii ” cainilor cu covrigii in coada” din zona libera.
Acum este limpede cred pentru toti giurgiuvenii, ca de fapt nu sunteti nicidecum lupi asa cum va autointitulati, sunteti niste catelusi amarati care-i mancati „nasului” din palma si tare-mi este teama ca sunteti pusi sa faceti prostii, iar cand se vor interesa anumite institutii de ceea ce faceti, veti fi singurii raspunzatori iar ” nasul vostru” va spune ca nici usturoi nu a mancat si nici gura nu-i miroase” – am incheiat citatul.
Asadar, este clar ca in PNL, cand seful este in concediu de odihna, exista alt personaj care isi baga coada si, cu experienta vasta in domeniul CJ, influenteaza votul consilierilor. Cine sa fie, cine sa fie?
Sunt voci din PNL Giurgiu care spun ca este un actual vicepresedinte, un fel de “inger decazut”, care nu se poate impaca cu ideea ca nu mai este el cel care face jocurile in partid. Prietenii stiu despre cine este vorba.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. […] Una au votat consilierii liberali in CJ, alta spu… […]