Publicat : Dum, oct. 22nd, 2017

UNILATERAL! Norut Stanisteanu si-a dat demisia din functiile detinute in PNL

NorutDaca in PSD scandalurile se tin lant, de ce nu ar fi acelasi lucru si in PNL…
Joi, 19 octombrie, la intrunirea Biroului Politic Judetean (BPJ) PNL Giurgiu de la Floresti Stoenesti, Norut Stanisteanu si-a trimis demisia scrisa. Fara ca el personal sa fie prezent. Surse din PNL ne-au informat ca, desi a luat cunostinta de demisia cu pricina, presedintele Marin Anton nu a introdus-o pe ordinea de zi pentru a o aduce la cunostinta celor prezenti la BPJ.
Aceleasi surse sustin ca este vorba despre demisia lui Stanisteanu – singurul liberal cu pedigree din actualul PNL – din functia de prim vicepresedinte al organizatiei. Ceea ce inseamna ca demisionarul ramane in PNL ca simplu membru.
Contactat telefonic de redactia Opinia giurgiuveanului, Norut Stanisteanu a confirmat demisia insa nu a vrut sa faca niciun alt comentariu cu privire la motivele care l-au determinat sa faca acest gest unilateral.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Alex spune:

    Târziu dl Stanisteanu , foarte târziu. Nu ați vazut in ce mocirla de partid v-ați băgat??? Ați facut jocul lui Barbu contra ALDE in alegeri si acum va dati lovit ca nu mai puteti sa stati in PDL (PNL). Mai bine v-ati retrage definitiv decat sa mai bateti la poarta altui partid.