Publicat : joi, oct. 8th, 2015

Vasile Mustatea ar putea prelua presedintia PNL Giurgiu?

VasileMustateaConducerea centrala a noului si marelui PNL a realizat ca toate experimentele (a se citi “numirile”) pe care le-au facut la organizatia din Giurgiu, fara consultarea poporului penelist – numirea “randunicii” (Raluca Surdu) ca si copresedinte, numirea lui Dumitru Beianu in aceeasi functie, numirea lui Nicolae Florian ca si presedinte al organizatiei municipale sau ca si candidat unic la Primaria municipiului – au facut mai mult rau decat non combatul lui Mustatea din perioada alegerilor europarlamentare si prezidentiale din 2014. Ambitia lui Marian Petrache de a “nasi” organizatia din Giurgiu si implicit de a avea o oarecare influenta aici s-a lovit de vanitatile liberalilor pur sange din Giurgiu, dar si de un refuz al membrilor simpli de a se lasa la mana “Inaltei porti” de la Centru. Organizatia PNL din judet si municipiu nu are in acest moment niciun lider ales legitim, ci este condusa de… numitii lui Petrache.

De aici si plangerile din ce in ce mai dese catre conducerea centrala, imobilismul in care a intrat organizatia si atmosfera incordata de la fiecare sedinta convocata la PNL Giurgiu.

In plus, la fel ca in perioada ocupatiei otomane, “raiaua” Giurgiu a PNL este necontrolabila, iar “Inalta Poarta” s-a saturat de plangeri, propuneri de mazilire si de nemultumirile liberalilor giurgiuveni. Care au batatorit cararile catre sediul central al partidului.

In contextul in care si Gheorghe Stefan – copresedintele din partea PDL… al PNL – si-a exprimat intentia de a isi lua catrafusele si de a se muta politic in judetul Dambovita, liderii de la Centru au convocat o intalnire fulger cu membrii din raiaua PNL Giurgiu… Doar ca sa le frece ridichea si sa ii ameninte cu o noua decapitare (si implicit cu o noua numire – de data asta… unicefala). Context in care ii cresc sansele lui Vasile Mustatea sa ajunga din nou… presedinte de partid. In acelasi timp, sansele lui Florian Nicolae de a ajunge candidatul PNL pentru Primaria Giurgiu, scad considerabil. Asa spun sursele de la… Inalta Poarta.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Nu va mai bateti capul .PNL Giurgiu deja are o conducere ,are o directie , are o menire , are un scop .

  2. ION spune:

    PNL Giurgiu este astazi doar o amintire a ceea ce a fost odata. Singura persoana capabila sa aduca linistea si disciplina in PNL Giurgiu este George Neagoe. Dar Ptrache intotdeauna a preferat tradatorii, pana la urma tradarea a fost pretul functiei….

  3. ionescu spune:

    Vax, tocmai lui Mustățea i s-au imputat conflictele interne din PNL și de aia a fost demisionat. Ar vrea unii să revină, dar asta ar însemna scandaluri și mai mari. Nu cumva el este cel care își pune oamenii să se tot plângă la București ca să întrețină cearta?