Publicat : mar, mart. 3rd, 2015

Vasile Mustatea: Sunati-l pe Beianu sa va spuna despre corectii!

V.MIn cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Consiliul Judetean Giurgiu, presedintele institutiei – Vasile Mustatea – a tinut sa lamureasca problema pe care CJ o are cu corectiile primite pentru anumite proiecte. Mustatea a precizat ca la CJ, in acest moment sunt 10 proiecte europene in derulare: cinci de pe vremea cand presedinte al CJ era Dumitru Beianu si cinci proiecte noi.

„De cand sunt presedinte in acest Consiliu Judetean, pe documentatiile elaborate de mine si de colectivul pe care-l conduc, nu avem nicio corectie si nici nu cred ca vom avea. Avem insa corectii in suma totala de 160 de miliarde de lei. Toate sunt din perioada trecuta, in speta de la domnul Beianu. Aceste corectii sunt din cauza unor conditii restrictive care s-au pus in documentatiile de licitatie publica – in caietele de sarcini. Asadar, nu este treaba mea… Dar va promit ca in momentul in care CJ va lua o corectie din vina mea, eu va voi anunta…”, a precizat Vasile Mustatea.

El a mai declarat ca „se lupta” cu Ministerul Dezvoltarii in… contestatii pe corectii si ca chiar a castigat o astfel de contestatie si ca in urma demersurilor domniei sale, institutia CJ va recupera o parte din banii luati pe corectii.

„Dar daca mai auziti de vreo corectie, de acum incolo, sa il sunati pe domnul Beianu, nu pe mine. El este cu corectiile… Si doar daca va spune Beianu sa ma sunati pe mine, sa o faceti pe acest subiect”, a declarat in incheiere Vasile Mustatea.

Asadar, perioada de „lapte si miere” dintre Mustatea si Beianu a luat sfarsit. Urmatoarea miscare ii este rezervata doamnei Raluca Surdu, care a declarat fara echivoc in urma cu o saptamana, ca PNL Giurgiu „va conserva” Consiliul Judetean, care este singura institutie a PNL… in viata. Prin urmare, logica simpla ar fi ca randurile sa fie stranse in jurul lui Mustatea, in timp ce Beianu, Iliescu &co sa fie un pic mai spre periferia… cercului. Atata doar ca logica simpla nu se potriveste cu logica politica…

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. corinna spune:

    in sfarsit, scapam de fariseul de BEIANU? era si cazul.. si nu de acum, de mult! asteptam cu interes sa vedem sedinta in care va fi „zburat” si din CJ si, mai apoi, sa il ia din urma cu toate facute in mandatul lui… pt el nu e lege?

  2. Lili Stan spune:

    Bravo, domnule Mustatea, in sfarsit curajos si vertical! spuneti adevarul si el va v-a pune acolo unde va e locul, in frunte! Sa se stie adevarul despre acest farseur Beianu, care a adus datorii de 160 de miliarde in judet si a lasat spitalul judetean in dezastru!