Publicat : lun, iun. 15th, 2015

Vechiul PDL a dat sah si mat vechiului PNL Giurgiu

opinion-hlCa intre vechiul PNL si vechiul PDL Giurgiu este o lupta surda, nu este o noutate. Interesant este, vazut din afara, spectacolul, datul la gioale si „rezbelul” declaratiilor. Daca printr-un ordin intern s-au interzis atacurile declarative intre membrii noului PNL, nu inseamna ca acelasi ordin ar fi interzis si… talpile, lupta interioara pentru putere…

Cert este ca la Giurgiu, vechiul PDL, „mic si-al naibii” a reusit sa puna saua pe vechiul PNL (macinat de lupte intre gastile care vor functii).

Ultima mutare a vechiului PDL Giurgiu (in afara de limbajul mieros al lui Gheorghe Stefan – intru adormirea vigilentel liberale) este… Nicolae Florian. In cautare de partid, dupa ce a „testat” PLR si PSRO, deputatul Floricel s-a lasat convins de Gheorghe Stefan – astfel ca pentru el, noul PNL (via vechiul PDL) a devenit formatiunea care sa-i ofere sansa candidaturii pentru Primaria municipiului.

Care este pretul?

Trecand peste doleantele liberalilor cu state vechi in PNL, trioul Gheorghe Stefan, Dumitru Beianu si Nicolae Florian au pus la cale strategia prin care ar vrea sa castige Primaria si Consiliul Judetean. Desi anuntase ca va candida pentru presedintia CJ, dupa schimbarea legii, Gheorghe Stefan s-a reorientat spre un colegiu – asadar, un post de parlamentar. Iar prin aducerea lui Nicolae Florian se vor opera oarece schimbari in structura de conducere a noului si marelui PNL Giurgiu… Astfel, „pohta ce-a pohtit”  Dumitru Beianu – functia de sef al judetului – ii va fi satisfacuta (in cazul castigarii unui numar mare de consilieri judeteni PNL). I s-a promis functia de presedinte al CJ. Un fel de vanzare a pielii ursului din padure…

Deputatului Nicolae Florian i s-a promis (dupa inscrierea in PNL – via PDL) functia de copresedinte al organizatiei municipale a PNL (in tandem cu celalalt copresedinte – via PNL – Dumitru Beianu). Mai mult, liberalii din PDL si cativa liberali din PNL au acceptat ca Nicolae Florian sa fie sustinut la alegeri pentru functia de primar…

Ceilalti liberali sunt facuti foc si para pe aceasta decizie, care, spun ei, ii umileste. Iar umilinta este cu atat mai mare, cu cat Nicolae Florian va intra in PNL pe usa „mica” a PDL-ului… Iar tratativele au fost duse intr-un cadru restrans, fara ca parerea lor sa fie luata in seama.

Una peste alta, este o mutare buna a vechiului PDL, care taie incet dar sigur orice initiativa a vechiului PNL Giurgiu. A fost sah si poate fi mat dat de vechiul PDL… vechiului PNL (care este pe cale de disparitie).

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Cei ” cu vederi mai de stanga ” tot marjeaza pe ideea PDL papa PNL sau viceversa .
  Mi-mi plac versurile :
  „Noi gandim la fel
  Simtim la fel
  Iubim la fel
  Si nimeni n-ar putea sa ne doboare…”
  https://www.youtube.com/watch?v=hBJuuGVBFmM

  • Dar din câte îmi aduc eu aminte,acest cântec,foarte frumos de altfel,era folosit de PSD la mitingurile sale.Dacă dv.credeți că liberalul Atanasiu gândește la fel ca pedelistul Predoiu,vă cam înșelați amarnic!

 2. Popa Irimia spune:

  Din viata pasarilor…
  Cucul nu-si face cuib si nici nu-si cloceste ouale,ci le depune in cuiburile altor pasari,de regula mai mici .Femela de cuc prinde momentul cand pasarea „gazda” nu este in cuib,arunca unul din ouale pasarii si il inlocuieste cu oul de cuc.Puiul de cuc eclozeaza mai repede,si impinge din cuib o parte din oua ,si chiar puii ceilalti pe masura ce eclozeaza.Sarmana pasare nu „se prinde” si il hraneste pe intrusul criminal pana cand neispravitul isi ia zborul.In acest fel cucul isi asigura perpetuarea speciei din instinct.Orice asemanare cu unele actiuni constiente ale oamenilor este pur intamplatoare!