Publicat : mar, mart. 7th, 2017

Vicepremierul Sevil Shhaideh – intalnire cu primarii din judetul Giurgiu

DSCF9443Ministrul Dezvoltarii a fost insotita de secretarul de stat in acelasi minister, Adrian Gâdea. De Andreea Negru – purtator de cuvant al Ministerului Dezvoltarii si de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Prima vizita a fost la Consiliul Judetean Giurgiu, unde Sevil Shhaideh a fost intampinata de presedintele Marian Mina si de primarii din localitatile judetului. Dupa doua ore de discutii cu reprezentantii CJ, ministrul Dezvoltarii s-a intalnit cu primarii in sala de sedinte de la Administratia Porturilor Dunarii Fluviale (APDF), loc in care s-au purtat discutii aplicate si interactive cu reprezentantii unitatilor administrativ teritoriale, discutii ce au vizat, pe langa Programul de Guvernare al PSD, problemele cu care se confrunta fiecare primarie in parte. Un loc special al acestor discutii l-au avut proiectele de dezvoltare rurala ale fiecarei localitati din judet.
In conferinta de presa care a urmat acestor intalniri, presedintele CJ, Marian Mina a precizat ca vicepremierul Sevil Shhaideh are un merit urias in realizarea celor 124 de proiecte depuse la Ministerul Dezvoltarii de primariile din judetul Giurgiu…
“Sunt depuse proiecte de la 54 de unitati administrative teritoriale, in valoare de peste 560 de milioane de lei, iar alte sapte proiecte, in valoare de peste 26 de milioane de lei urmeaza sa fie depuse in urmatoarea perioada…
In urma discutiilor avute cu primarii din judet, urmeaza sa prioritizam 54 de noi proiecte care vizeaza alimentari cu apa, canalizari, scoli si gradinite…”, a spus Marian Mina.
Presedintele CJ a mai adaugat ca sunt si lucrari ramase nefinalizate de fosta conducere a CJ, lucrari care trebuie duse la bun sfarsit…
In aceeasi conferinta de presa, Sevil Shhaideh a precizat ca intalnirea cu primarii si reprezentantii CJ Giurgiu a fost una tehnica, in care au fost prezentate prioritatile Ministerului Dezvoltarii si de identificare a unor solutii prin care sa fie sprijinita dezvoltarea locala…
“Am prezentat cele 10 servicii de baza propuse de Programul de Guvernare al PSD, servicii pe care trebuie sa ne axam in perioada urmatoare. In perioada 2017/2020 vor fi 5.000 de obiective noi din domeniile apa/canalizare, scoli/gradinite, drumuri, poduri si podete pe care trebuie sa le finalizam, pentru a putea trece la urmatoarea etapa. O alta prioritate despre care am vorbit a fost accesarea fondurilor europene si, evident, cresterea gradului de absorbtie a acestora, iar un al treilea subiect a fost reforma in administratia publica locala”, a declarant Sevil Shhaideh.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Am votat spune:

  ziuanews.ro – Ce face Badalau?
  Razvan Cuc, ministrul impus de baronul de Giurgiu- Nicolae Badalau in fruntea Ministerului Transporturilor, demonstreaza pe zi ce trece ca vrea cu orice pret sa prabuseasca compania Tarom.
  Dupa ce a numit ca director general interimat pe controversatul Eugen Davidoiu, personaj cercetat de DNA pentru implicarea într-o filieră a fraților Creștin de „sifonare” a banilor prin cesiuni de creanţe, a pus-o si pe consiliera sa pensionara Silvia Popeanga, garantata si sustinuta de PSD si tehnocrati, in fruntea Consiliului de Administratie de la Tarom. Insa, recent, Cuc-ul lui Badalau s-a revansat si fata de baronul de Giurgiu, numind in CA de la Tarom doi giurgiuveni care n-au nici in clin nici in maneca cu activitatea acestei companii.
  Unul dintre noii impusi in noul CA este Alina Georgeta Velicu, care a fost agent de vanzari business in cadrul firmei Universal 2002, detinuta de compania de telecomunicatii Orange. Velicu a absolvit liceul de informatica Tudor Vianu din Giurgiu si Academia de Studii Economice Bucuresti. Cel de al doilea membru impus de Cuc in CA de la Tarom este Razvan-Alexandru Marica, 32 de ani, din Giurgiu. Acesta a absolvit Grupul Scolar Pamfil Seicaru din Ilfov, Facultatea de Stiinte Economice Spiru Haret si are un master in marketing si comunicare in afaceri de la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir.
  Insa, acest Razvan-Alexandru Marica este viitorul ginere al baronului de Giurgiu- Nicolae Badalau. Razvan-Alexandru Marica este de sase ani impreuna cu fiica baronului giurgiuvean- Sabina Ioana Badalau si cei doi isi construiesc impreuna o vila somptuoasa in fieful natal a lui Badalau, adica Bolintin Vale. Trebuie precizat ca fiica baronului giurgiuvean – Sabina Ioana Badalau, a fost angajată în data de 23.06.2016, adica pe vremea cand tehnocratul garatatat de PDL, ajuns acum consilier a lui Cuc- Dan Costescu era ministrul Transporturilor, în funcția de consilier la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

  • blend-a-merde spune:

   Bre, eşti prea informat, zău. E greu să verifici tot ce ai înşirat acolo. Da, tu chiar crezi că Suc a făcut numirile alea? El şi alţii ca el, doar fac parte dintr-un colectiv de grăjdani, împinşi în faţă de penalii ciumei roşii.