Publicat : joi, mai 26th, 2016

Vrabia malai viseaza si „Imparatul”… administrator

duo comicDaca tot a devoalat Toma Petcu toate cabalele politice, ne simtim oarecum obligati sa venim cu completarile care se impun. Si sa-i spunem… rusinica pentru ca s-a scos “din carti”, evitand politicianist intalnirea cu cativa consilieri PNL in locatia nostalgica in care au fumat (desi este interzis), pipa pacii.
In legatura cu Lucian Iliescu, este foarte adevarat ca acesta isi doreste sa ajunga administrator public al orasului, insa Nicolae Florian nu are niciun amestec. El doar a dat din cap, aprobator.
Intrarea lui Lucian Iliescu in echipa PNL a fost negociata la PNL Central, in prezenta lui Dumitru Beianu, Gheorghe Stefan si Vasile Blaga. Floricel era si el pe acolo, dar cam atat. Acolo, in Bucuresti, Lucian Iliescu si-a negociat functia de administrator public al orasului. Cu o idee foarte bine structurata: la ce echipa slaba are in acest moment PNL Giurgiu, atat potentialul primar (Floricel) cat si ipoteticii viceprimari vor fi usor de manevrat de fostul Imparat, astfel ca Primaria ar urma sa fie la mana lui Iliescu.
Intr-o emisiune TV, Florian Nicolae a scapat o declaratie banguita, spunand ca i-ar fi oferit lui Lucian Iliescu un post de director in Primarie. Ori, nici macar un copil de gradinita nu si-ar inchipui ca Iliescu ar accepta asa ceva…
Asadar PNL pregateste inaltarea lui “El lider maximo” la rangul de administrator, ca o revansa in fata rusinii din 2012. Liberalii uita un lucru: giurgiuvenii nu uita cei 16 ani in care orasul a fost ruinat…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Membru PNL spune:

    DACA DEMENTUL DE ILIESCU LUCIAN VA FI NUMIT ADMINISTRATOR AL ORASULUI INSEAMNA CA SUNTEM MORTI SI INGROPATI