Publicat : mar, mai 9th, 2017

Ziua Europei, marcata la Biblioteca Judeteana in prezenta europarlamentarului Victor Negrescu

EU 1Luni, 8 mai, sediul Bibliotecii Judetene I.A. Bassarabescu a fost gazda unui eveniment prin care s-a marcat Ziua Europei.
Elevi de la Liceului tehnologic “Ion Barbu”, ajutati de profesori, sunt angrenati intr-un proiect care vizeaza diseminarea de informatii cu privire la rolul Parlamentului European si al eurodeputatilor, despre drepturile cetatenilor europeni si despre principiile care stau la baza Uniunii Europene.
PES activists Giurgiu, partener al acestui eveniment le-a facut o surpriza elevilor si l-au invitat la aceasta intalnire pe europarlamentarul Victor Negrescu…EU 3La actiunea derulata la biblioteca judeteana au participat si au luat cuvantul reprezentanti ai Centrului Antidrog, ai Centrului pentru Refugiati, dar si profesori indrumatori de la Liceul Tehnologic Ion Barbu, Victor Boiangiu – presedintele Consiliului Local al Seniorilor, Gigi Oprisan – Inspector general al ISJ Giurgiu, George Palalau – presedintele PES activists Giurgiu si gazda evenimentului – Ionel Muscalu, director adjunct al Bibliotecii Judetene.
Managerul de proiect, directorul Mihaela Carjaliu a precizat pentru cei prezenti ca acest proiect se adreseaza elevilor din liceele giurgiuvene, iar pe 16 mai se va efectua o evaluare a proiectului, care va avea ca finalitate “transformarea” elevilor participant in ambasadori junior ai Uniunii Europene.EU 4La randul sau, europarlamentarul Victor Negrescu le-a vorbit elevilor si celor prezenti la eveniment despre rolul Uniunii Europene, despre parghiile europarlamentarilor si i-a felicitat pentru implicarea in acest proiect.EU 5

Despre autor

-