Publicat : vin, apr. 29th, 2016

Zona de agrement de pe Canalul Cama se va deschide pe 2 mai

cama 1Zona de agrement de pe Canalul Cama va fi deschisă publicului in ziua de 2 mai. Inaugurarea va avea loc la ora 10:00, după care giurgiuvenii doritori se vor putea plimba cu hidrobicicletele sau cu bărcile cu vâsle.
Așa cum a fost stabilit prin Regulamentul aprobat de Consiliul Local, prețul va fi de doar 5 lei/oră pentru plimbarea cu hidrobicicleta și de 7 lei/oră pentru plimbarea cu barca. Daca marți vor fi disponibile doar 7 ambarcațiuni, urmeaza ca numărul acestora să crească, la fel și numărul celor care se vor relaxa în natură, în imediata apropiere a Cetății Giurgiu, la doar câțiva kilometri de centrul orașului.cama 2
”Primăria Giurgiu, prin Direcția Administrare Active din Proiecte cu Finanțare Europeană Giurgiu, le va asigura vizitatorilor veste de salvare și la dispoziția lor se vor afla doi salvamari și un paramedic pregatiti să intervină oricând, dar și personal de specialitate. Pentru zona de agrement a fost achizitionat și un ski- jet, necesar eventualelor intervenții de salvare”, a precizat directorul direcției, Adrian Delea.cama 3 Amenajarea acestei zone a fost realizată de Primăria Municipiului Giurgiu, cu fonduri europene, în cadrul Programului Operațional de Pescuit. Lucrările au cuprins amenajarea malului pe o distanță de aproape 120 m, giurgiuvenii urmând să beneficieze, pe lângă zona de promenadă, și de câteva spații de vânzare, care vor fi disponibile în perioada imediat următoare. In aceeasi locatie a fost construit și un mini-amfiteatru, destinat activităților artistice, dar și un ponton unde sunt ancorate toate bărcile fără motor ce vor fi achiziționate.

Despre autor

-