Publicat : mie, apr. 13th, 2016

Zorinel Niculcea – noul prefect de Giurgiu

591c01-ZORINEL-NICULCEA-300x225-500x300Asa cum era de asteptat, prefecta de Giurgiu a fost schimbata astazi cu teleormaneanul Zorinel Niculcea. Cel putin asa a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului tehnocrat.
Si pentru ca este guvern tehnocrat trebuie sa numeasca un tehnocrat, un apolitic. Asa ca l-au gasit pe liberalul din Teleorman, Zorinel Niculcea.
Noul prefect de Giurgiu a fost contabil la Directia pentru Agricultura Teleorman, iar venirea liberalilor la putere l-a propulsat prefect al aceluiasi judet. Cand au venit la putere PDL-istii l-au dat jos din functia “apolitica” si, fiind inalt functionar public (statut capatat in timp ce era prefect), a ajuns inspector guvernamental.
Pe vremea laptelui si a mierii USL, Zorinel a ajuns din nou prefect, apoi a fost schimbat si numit intr-o functie prin Secretariatul General al Guvernului. Ultimele evenimente l-au gasit pe la Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Teleorman.
Acum ne-am pricopsit cu un apolitic de toata frumusetea. Am schimbat PSD-ul cu PNL. C-asa-i in tehnocratie.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. ha ha ha a ajuns limba ce a vrut ,,,ha ha ha ,,,acum urmeaza amanta sa o ia cu el,,ha ha ha ,,,miss pigy,,ha ha ha bine ca a scapat teleormanul de el un incompetent ,,,e varza frate ,,,dus rau de tot sa se convinga si giurgiu de el ,,,,