Publicat : joi, iul. 16th, 2015

Summer Party la Riviera, organizat de tinerii de la ALDE Giurgiu

afisOrganizaţia de Tineret ALDE Giurgiu organizează vineri, 17 iulie, incepand cu orele 18.00, petrecerea verii, Summer Party, la piscina a restaurantului Riviera. Sunt asteptati peste 80 de tinere si tineri, care sa se distreze, sa simta vibratia muzicii si sa castige premiile puse in joc de Organizatia de tineret ALDE (TALDE) Giurgiu. Intrarea tinerilor va fi pe baza de invitatii distribuite de catre.

”Acest eveniment este unul de socializare, piscina nu este politica si asteptam alaturi de noi tineri care vor sa se distreze. Sigur ca in principiu vom fi inconjuraai de colegii nostri, dar si de prietenii nostri din oras. Premiile vor fi absolut fantastice si deosebite, ceva despre care se va mai vorbi. Asteptam alaturi de noi si reprezentantii presei giurgiuvene, care ne-au fost întodeauna prieteni obiectivi”, a declarat presedintele interimar TALDE Giurgiu, Marius Gârbaceanu.

Despre autor

-

Afisat: 6 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Mungo Jerry spune:

  Ultima oră sau ultima oară când mai răspund.
  N-am crezut niciodată în prezicători,clarvăzători,chiar nici catrenele lui Nostradamus nu mă pasionează,în interpretarea catastrofica si caraghioasa a înțelepților contemporani. De aceea te anunț că tot ceea ce ai intuit despre mine n-are legătură cu realitatea,sunt complet în afara oricărui partid politic ,dar care urmăresc evenimentele din spațiul public,fiind un cetățean cu drept de vot și plătitor de taxe şi impozite,locuitor în București și originar din Giurgiu.În rest s-auzim de bine și să fim sănătoşi!

 2. practic,astazi,PNL organizeaza doua petreceri la piscina:una la dana v si una la riviera…numai ca la a2a participa tradatorii care au sarit pt ciolan in barca altui mare tradator si pupator de moaste comuniste: tariceanu.e bine ca cei care au debarcat din PNL copiaza originalul,de asta vor ramane o copie.

  • Mungo Jerry spune:

   Amice,la temperatura care este afara iti recomand sa accepti provocarea galetii cu gheata si dupa ce te racoresti la cerebel sa asculti si melodia ” In The Summertime”!

   • banuiesc ca esti din ultimul val de tradatori,si inca ai vorbele la tine,fereste-te insa,ca odata ajuns la alde astia,o sa uiti limba romana cu atatia agramati pe metru patrat.

    • Mungo Jerry spune:

     Mai agramați decât la foștii pedelisti,acum liberali vopsiti,rar mai găsești după perlele”succesuri”(Eba),”branconier”(Igas)s.a.
     Iar în ceea ce mă privește ,singura legătură cu vreun val este…valul de mare din care tocmai am ieșit!Orcum,la mare sunt altfel de valuri decât cele din piscinele liberalilor giurgiuveni!

     • mi se pare ca matale esti ala de a fost prin toate barcile cand a fost vorba de cascaval..cred ca daca aveam udmr in giurgiu si pe acolo te bagai.cum bate vantul,hop si tu sa mai pupi niste cu…maini pt o firimitura