Publicat : Dum, iul. 10th, 2016

Surpriza – Cine va fi presedintele interimar al organizatiei municipale PNL

cosmin - mirelaDesi vineri, 8 iulie, presedintele PNL Giurgiu a anuntat ca in dupaamiaza aceleiasi zile vor avea loc discutii pentru nominalizarea unui presedinte interimar pentru organizatia liberala de la municipiu, surse din PNL ne-au informat ca aceste discutii se vor incheia abia in prima jumatate a saptamanii 11-17 iulie.
Functia de presedinte a organizatiei municipale PNL Giurgiu este vacanta, dup ace Florian Nicolae si-a exprimat public “dorinta” de a renunta la sefia liberalilor din cauza dosarului de evaziune fiscala in care este implicat, impreuna cu sotia sa.
Aceleasi surse ne-au informat ca “pretendentii” la functia ramasa vacanta sunt Mirela Ciulacu (avocet si consilier local la al doilea mandate) si Cosmin Marciu (vicepresedinte al organizatiei judetene si om de afaceri).
Se pare insa ca, dupa un weekend de gandire si de “cautare”, cele mai multe sanse le are Cosmin Marciu. Care va fi anuntat cel mai probabil ca interimar in aceasta functie in conferinta de presa de la sfarsitul acestei saptamani.
Asadar, declaratia facuta de liderul PNL Giurgiu, Gheorghe Stefan, aceea ca “presedinte al organizatiei municipale va fi un tanar sub 40 de ani” se confirma.

Despre autor

-

Afisat: 6 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Domnule Membru PNL,
  Va asigur ca voi face toate, dar toate eforturile pentru a aduce toti votantii, simpatizantii si PNL-istii plecati inapoi.

 2. Membru PNL spune:

  o intrebare ptr dl gheorghe stefan
  decat sa numiti un liberal adevarat cum cred unele persoane nu considerati ca este mult mai bine sa va ganditi la toti liberali adevarati care au plecat din PNL ?
  este solutie mult mai buna dupa parerea multor persoane

 3. liberal get-buget spune:

  Susțin Cosmin Marciu!
  Hai Cosminel, tată, arata-le de ce e în stare un liberal adevărat.

 4. Membru PNL spune:

  PNL CADE DIN LAC IN PUT
  A SCHIMBAT UN FLORICEL ROSU CU UN FLORICEL MULTICOLOR
  BRAVO
  MOARTE SIGURA