Publicat : mar, iun. 7th, 2016

Target inalt pentru Nicolae Barbu

barbu VIn seara de 5 iunie, in momentul in care si-a anuntat victoria si castigarea celui de-al doilea mandat pentru Primaria Giurgiu, Nicolae Barbu a mai… strecurat de-o stire. El a declarat ca acest al doilea mandat va fi si ultimul in administratia publica locala.
De asemenea, a lasat sa se inteleaga ca dupa finalizarea acestui mandat, tinta urmatoare va fi Parlamentul sau Guvernul, de unde sa poata ajuta administratia locala.
“Imi doream aceasta continuitate ca sa imi duc proiectele pana la capat. Am proiecte ambitioase, am proiecte cu finantare europeana si veti vedea peste patru ani adevaratele realizari ale acestei administratii. Nu mi-am dorit decat doua mandate, pentru finalizarea acestor proiecte. Dupa acest mandat o sa lasam un tanar sa continue ceea ce am inceput si o sa merg sa il sprijin de la Bucuresti, pentru ca eu am simtit ce inseamna sa nu ai sprijin total de la parlamentari, de la guvern, de la cei care sunt trimisi acolo sa ajute. O sa il sprijin pe urmatorul primar de acolo de unde stiu ca se poate cel mai bine: de la Parlament sau Guvern”, a declarat primarul Nicolae Barbu.

Despre autor

-