Publicat : joi, oct. 5th, 2017

Tinerii liberali de la judet si-au ales liderii

1 tnlIn urma cu cateva zile, TNL Giurgiu a organizat alegerile pentru constituirea structurii de conducere la nivel judetean.
In prezenta a peste 120 de tineri din toate organizatiile din judet, alegerile au decurs… asa cum era de asteptat: Adrian Chiran a fost reales in functia de presedinte al organizatiei judetene TNL Giurgiu.
La eveniment, pe langa seniorii din organizatia municipala si judeteana PNL: Marin Anton – presedinte PNL Giurgiu, Marian Maroiu – presedinte al organizatiei municipal PNL Giurgiu si Norut Stanisteanu – prim vicepresedinte al organizatiei judetene Giurgiu, au mai fost prezenti si invitati din partea Biroului Permanent National al PNL: Hazem Kansou – secretar general; Gabriela Horga – vicepresedinte TNL si George Ene – presedinte al TNL Ilfov.
Toti invitatii prezenti au avut discursuri motivational-emotive cu mici devieri spre sfera politica, vizand adversarul unic – PSD, dar si cu autocritici menite sa gaseasca un tap ispasitor fata de situatia in care se afla acum Partidul National Liberal.
Singurul candidat la functia de presedinte a fost Adrian Chiran, care a si fost votat in unanimitate.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Bogdii spune:

    Bravoo Chirane! In sfarsit o echipa stabila in TNL