Publicat : mar, oct. 18th, 2016

Tinta celor de la ALDE Giurgiu este municipiul Giurgiu

petcu-1In cadrul unei conferinte de presa, Toma Petcu, copresedinte ALDE Giurgiu a prezentat o parte dintre candidatii desemnati sa faca parte din listele partidului pentru alegerile parlamentare. Liderul ALDE Giurgiu a precizat si faptul ca toti cei de pe liste au fost votati de catre 120 de delegati prezenti, din cei 140 convocati la Delegatia Permanenta Teritoriala.
“In urma votului, pentru Camera Deputatilor au fost desemnati Toma Petcu, Vasile Gusatu, Alexandru Vladu, Ionel Muscalu, Demeter Tiberiu si Silviu Dumitrescu.
Pentru Senat au fost votati Vasile Mustatea, Mariana Iancu, Andrei Ovidiu si Vasile Andronache”, a precizat Toma Petcu.petcu-2Insa de departe, cea mai surprinzatoare declarative a liderului ALDE Giurgiu a fost cea referitoare la targetul pe care si l-au propus cei de la ALDE…
“Tinta noastra principal este municipiul Giurgiu, in care avem circa 6.000 de nehotarati, oameni pe care vom incerca sa iasa la vot si sa voteze candidatii ALDE”, a declarat Toma Petcu.
Ca o fi sau nu reala cifra nehotaratilor, nu stim… Suntem insa convinsi de faptul ca Toma Petcu speculeaza – ca orice politician – situatia creata in PSD Giurgiu – neintelegerile evidente dintre presedintele organizatiei municipale si organizatiei judetene a PSD Giurgiu. Situatie din care spera sa obtina un avantaj real…

Despre autor

-