Publicat : vin, feb. 12th, 2016

Toma Petcu: Nu imi imaginam ca oamenii pe care ii credeam civilizati, trateaza presa cu dispret si aroganta

Petcu TomaDin pozitia de coordonator al campaniei electorale a ALDE la nivel national, Toma Petcu, copresedintele ALDE Giurgiu a facut cateva comentarii in ce priveste “debutul” campaniei online injudetul Giurgiu.
“Vorbesc acum din punct de vedere al coordonatorului campaniei electorale a ALDE la nivel national, dar si cu mari responsabilitati si in ce priveste judetul Giurgiu… Campania noastra nu va fi una agresiva, nu va fi una plina de mizerii, cum deja a inceput din pacate. Aveam pretentii mari de la oameni pe care ii credeam civilizati, cu functii destul de importante, sa inteleaga in primul rand rolul presei si sa va trateze pe dumneavoastra cei din presa ca atare si cu mai putin dispret si cu aroganta. Sa inteleaga ca suntem competitori, nu dusmani. Nu ne luptam, ci suntem intr-o competitie politica, o competitie electorala si trebuie sa facem tot ce este posibil legal, normal si moral pentru a avea cele mai bune rezultate. Dar de aici si pana la campania urata care a inceput, imi e si groaza sa ma gandesc ca ne apropiem de cele 30 de zile de campanie electorala efectiva. Atentie, nu am niciun fel de teama de campania electorala, chiar imi plac campaniile electorale, dar nu imi plac mizeriile. Noi cei de la ALDE vom impune tuturor candidatilor nostri, printr-o decizie asumata de Biroul Politic Teritorial, ca toate campaniile la nivel judetean si municipal sa fie decente si pline de argumente, prin dezbatere. Mai ales ca vor conta foarte mult discutiile cu cetateanul”, a declarat copresedintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu.

Despre autor

-

Afisat: 4 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. un necugetator spune:

    De ce, grasilor, cum a zis chiar Base, ati vrea sa fugiti iar la bani ca pe vremea lui Lucica si noi sa va urmarim cu sufletul la gura in presa ?

  2. Apropo de „decente si pline de argumente, prin dezbatere „…nu ar fi fost o idee ca inainte de a da astfel de declaratii sa ascultati si converinta de presa la care faceti referile?

  3. liberal get-buget spune:

    Ah, bătrâne PNL, ce vipere ai crescut la sânul tău călduț!.. O, tempora! O, mores!

  4. kiki spune:

    Si politicienii trateaza oamenii tot cu dispret si aroganta.ce nu inteleg la majoritatea politicienilor este alergatura asta dupa voturile cetatenilor ptr.a-i trata in felul sus mentionat. Cred ca cetatenii au o problema!isi dau singuri votul ptr.dispret si aroganta.