Publicat : mie, nov. 30th, 2016

Toma Petcu: România merită mai mult decât promisiuni, iar noi merităm să trăim normal, într-o ţară normală, fără ură, fără patimi şi în iubire

Dragi giurgiuveni,
toma-petcuSărbătorim un centenar de când viteazul popor român a intrat în marele război al lumii cu gândul la națiunea care trebuia refăcută, întregită, împlinită. Un sacrificiu de 800.000 de morți avea să dea fii acestui pământ pentru ca acum 98 de ani, pe jertfa lor, a străbunicilor noștri, să se clădească România Mare, deși la un moment dat totul părea pierdut. Puterile lumii nu au voit dintru început ca să recunoască sacrificiul de vieți omenești, ca pe un obol adus păcii. A fost nevoie de o intervenție viguroasă a unui prim-ministru ferm și a unei regine eroine, ca aceștia să ne și înțeleagă, nu doar să audă strigătul neamului nostru. Am fost o mare putere europeană, trădată, vândută, sacrificată intereselor altora, dar am sperat mereu că România va fi a românilor. Am avut urcușuri și coborâșuri, dar după 1989 singurul bărbat de stat, care a reușit să impună o politică economică favorabilă României a fost Călin Popescu Tăriceanu în calitatea sa de Premier al României.
Astăzi, mă adresez dumneavoastră, pentru că sunteţi români ca şi mine, urmași ai vitejilor de odinioară, suntem într-un moment în care trebuie să judecăm lucrurile cu mintea dar şi cu sufletul. Dumneavoastră ştiţi la fel de bine ca şi mine că în România a fost instaurată o democrație de cumetrie, în spatele căreia s-au instalat corupţia, ilegalităţile nepedepsite, justiția la comandă, demagogia şi impostura, iar războiul nostru trebuie să fie împotriva lor, aici în România, dar democratic, nu la comandă. Vedem împreună cât se tem de dl. Calin Popescu Tăriceanu, candidatul nostru la funcţia de premier, care atunci când a fost Prim-ministru a reuşit să aducă un plus în viaţa fiecăruia dintre noi, iar România devenise a șaptea putere economică a Europei. În ciuda puternicei campanii negative duse de PNL/PDL la adresa noastră, noi nu ne temem și nu ne oprim. Am venit cu un program coerent de guvernare, cu oameni noi. Suntem dornici să scăpăm România de politicienii veroşi, fără suflet şi credinţă în Dumnezeu. Nu am să încerc să mă prezint, fiindcă sunt dintre dumneavoastră și mulți mă cunosc, dar ca un bun român, ca om care îşi iubeşte plaiurile natale, am convingerea că partidul pe care îl reprezint, ALDE, împreună cu dl. Călin Popescu Tăriceanu Prim-ministru, România are şansa să mergă în direcţia în care ne dorim cu toţii, pentru ca să ne fie cu adevărat bine. România are nevoie de o nouă abordare, de un stil diferit de a face politică şi mai ales de un premier curajos şi resonsabil pentru a lua decizii pentru noi toţi, nu pentru un grup de interese. Călin Popescu Tăriceanu a demonstrat că poate. Dați-ne șansa să vă arătăm din nou credința noastră în resursele umane și materiale ale României!Pentru noi fidelitatea față de țară înseamnă patriotism, demnitate, creștere economică și putere pentru România.
Vrem să REDĂM ROMÂNIA ROMÂNILOR!
Ei se tem de dl. Călin Popescu Tăriceanu şi pentru asta, aşa cum vedeţi şi dumneavoastră, au declanşat o campanie de denigrare şi dezinformare, pentru că le este frică că îşi pierd privilegiile, dar și soldele de la cei care îi plătesc acum. Noi știm cât prețuiți dreptatea și competența!
România merită mai mult decât promisiuni, iar noi merităm să trăim normal, într-o ţară normală, fără ură, fără patimi şi în iubire. România merită să fie iar a șaptea putere economică a Europei! Europa are nevoie de o Românie puternică!
Am scris aceste rânduri cu bună credinţă şi Bunul Dumnezeu să ne ajute, astfel încât noi şi copiii noştri să trăim aşa cum merităm!
La mulți ani, România!
La mulți ani, giurgiuveni!
Cu sinceră consideraţie,
Al dumneavoastră,
Toma Petcu,
candidat ALDE, pentru funcţia de deputat în Parlamentul României

Articol comandat de ALDE – Filiala Teritoriala Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160008.

Despre autor

-